na instagramu

Tomislav Tomašević popeo se na pozornicu i s Grašom zapjevao veliki hit: 'Triba nam malo'

Foto: Instagram screenshot
1/14
06.09.2024.
u 09:09

Bivša misica Viktorija Rađa objavila je snimku na kojoj na pozornici pjeva s kolegom Grašom i zagrebačkim gradonačelnikom Tomislavom Tomaševićem. "Prijavili smo se poslije, Tomislav Tomašević i ja i dobili posao", našalila se Viktorija pored snimke.

Bivšu manekenku Viktoriju Rađu mnogi prate na društvenim mrežama, a ona tamo često dijeli različite trenutke iz života. Njezina manekenska karijera, kao i obiteljski život s našim proslavljenim košarkašem Dinom Rađom mnogima nisu nepoznanica, a tema o kojoj se malo manje zna jest Viktorijina pjevačka karijera. Naime, Viktorija se okušala u pjevačkim vodama i snimila pjesmu Nema veze, koja ni danas nije zaboravljena te se često pušta na zabavama i u klubovima. U jednom intervju osvrnula se i na svoj povratak na scenu.

- Nikad se ne zna. Ne isključujem tu mogućnost. U životu nikada ne treba ništa isključivati – rekla je tada za InMagazin. Inače, Viktorija se na različitim zabava ponekad popne na pozornicu te zapjeva. Tako smo je jednom prilikom imali mogućnost čuti kako pjeva s Jolom.

 

- Otvori mi vrata nemoj pitat za mene, o ne ne ne ne ne -  napisala je tada u opisu fotografije na kojoj se vidi kako se zabavlja. Ovoga puta se pak pridružila kolegi Petru Graši. Viktorija je na svojem Instagram storyju objavila snimku na kojoj se nalazi na pozornici. Grašo je sjedio za klavirom i pjevao "Ako te pitaju", a Viktorija se u zanimljivom društvu našla pored njega. 

Bivša misica u crnoj je haljini i štiklama stajala malo podalje te pjevala, a pored nje je stajao zagrebački gradonačelnik Tomislav Tomašević. "Prijavili smo se poslije, Tomislav Tomašević i ja i dobili posao", našalila se Viktorija pored snimke. "Triba nam, triba nam malo. Triba nam, triba nam samo da se volit znamo", pjeva trojac na snimci.

1/3

Podsjetimo, Viktorija je ljetos proslavila 47. rođendan i to u društvu prijateljica. - Evo nas, spojene, glupe i ujedinjene. Volim ove glupe purgerice - poručila je Viktorija Rađa na svojem Instagram profilu uz snimku s voditeljicom Mijom Kovačić te plesačicama Petrom Jeričević i Paulom Tonković. Nakon toga dodala je još jednu fotografiju s natpisom "Redikulice". Viktorija je odjenula crvenu kratku haljinu, a na glavi je nosila pernati obruč za kosu.

Nedavno smo pisali kako Viki, kako je od milja zovu, često objavljuje fotografije na društvenoj mreži Instagram, a svojim objavama plijeni pažnju. Tako je nedavno pozirala u crnom kupaćem kostimu ispred kamenog zida, dok je pozornost ukrala njezina besprijekorna linija i duga smeđa kosa, a na pupku joj se nazirao pirsing. 

 

Komentara 7

DA
daali
10:37 06.09.2024.

"Triba mi malo više vrimena ... 4+ godinaaaaaa, što got krenuooooo, nikako, nikakoooooo" - "Počelo sa travooooom .... pokošenoooom .... pa sa smetlištem, stadionom, mostoooom, prugooom u Sarajeskooooj - ništa još, ništaaaa, Triba mi još vrimenaaaaa!" I onda ponovno ... 2x

MA
Makbe
09:48 06.09.2024.

Samo neka on pjeva. Zato ne pjevaju zagrebački umirovljenici koji plaćaju najveći porez na svoje mizerne mirovine u cijeloj Hrvatskoj. Zašto? Jer Tomašević Može. Bolje da je pjevao Triba vam malo... Pa bi Zagrepčani opet birajte onog tko vas guli i smije vam se u lice.

JO
jozakontra
10:43 06.09.2024.

bas gadljivo, grasine pjesme su sund za mase koje obitelj huljic godinama zadovoljava jeftinim srpskim poskocicama ali vidjet tomasevica kako se krevelji...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije