Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 105
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
omiljena voditeljica

Tončica Čeljuska otkrila gdje provodi godišnji odmor i oduševila ljetnim izdanjem: 'Predivna'

Foto: Instagram
1/11
06.07.2022.
u 08:00

-Uvijek lice okrenite prema suncu- napisala je Tončica uz fotografiju na kojoj je pozirala u svilenoj haljini za plažu ispod koje se nadzirao kupaći kostim. Kosu je podignula u punđu, a lice je prekrila velikim crnim sunčanim naočalama.

Voditeljica i urednica HRT-ove emisije 'U svom filmu' Tončica Čeljuska (53) s pratiteljima redovito dijeli trenutke iz privatnog života, a sada je otkrila gdje provodi godišnji odmor.

-Uvijek lice okrenite prema suncu- napisala je Tončica uz fotografiju na kojoj je pozirala u svilenoj haljini za plažu ispod koje se nadzirao kupaći kostim. Kosu je podignula u punđu, a lice je prekrila velikim crnim sunčanim naočalama. Pratitelji su joj kao i obično uputili komplimente te napisali kako je ''Lijepa'' i ''Naj, naj, sve u superlativu'', a voditeljica je otkrila kako trenutno boravi na Kornatima.

Tončica je već ranije pobjegla od vrućina u metropoli na otok Murter te pratitelje oduševila fotografijama koje su nastale u bazenu, a bila je i u rodnoj Baškoj Vodi kada se pohvalila se i prvim kupanjem ove sezone. 

"Prvo kupanje sezone", napisala je Čeljuska uz fotografiju na kojoj pozira u kupaćem kostimu u plićaku. Nedugo nakon toga objavila je i selfie s plaže, a u opis je stavila stihove pjesme ''Dite'' koju izvodi klapa Libar.

Iako je mnogima omiljeno TV lice nije rijetkost da i ona ugleda neki negativan komentar o sebi na društvenim mrežama, a sada je progovorila o tome kako se s time nosi.

Tončica je komentirala što misli o tome kada netko komentira njen stil odijevanja.  

- Kad si na televiziji, sve se komentira. Nakon toliko vremena već sam postala prilično otporna, razumijem da je to takva vrsta posla da si predmet razgovora među nepoznatima, u tramvaju ili frizerskom salonu. To su uostalom moji gledatelji, i to je cijena koju morate platiti kada ste na malim ekranima. Netko će komentirati kako izgledam, drugi kako govorim, treći jesam li uopće zanimljiva. Nadam se da će netko i pohvaliti. Ukusi su različiti, i svatko ima pravo na svoj doživljaj koji je ipak - subjektivan. Svatko je u svom filmu. Mi smo profesionalci koji trebaju dati svoj maksimum, a ostalo ne možemo kontrolirati. Ono što može zasmetati je činjenica da se žene definitivno više kvalificira prema izgledu, godinama, modnom ukusu. Nitko ne propituje kilograme, a bome niti godine muških kolega, dok će primjerice o ženi rado pisati i koliko ima godina i kako izgleda. Muškarac je uvijek taj koji ima šarmantne sijede, no žena sa sijedim izrastom će vrlo vjerojatno biti proglašena zapuštenom! No, nije to samo balkansko, tako je i u Hollywoodu. Kako i zašto se takav obrazac uspostavio, to je već psihološko socijalna studija o trendovima i kulturi modernog doba. No da su žene pod većim pritiskom – to je sigurno - rekla je za tportal. 

VIDEO  Teški zločini: Ovi celebovi su iza rešetaka zbog zlostavljanja, ubojstva ali i slanja otrova Obami...

Ključne riječi

Komentara 6

LE
LenardHr
10:05 06.07.2022.

Sa 53 godine imat potrebu ovo radit, znas da nije normalna...

Avatar Potegni!
Potegni!
09:10 06.07.2022.

Je li se prodala više?

Avatar mrbr
mrbr
08:41 06.07.2022.

Iz koje godine je priložena fotografija?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije