Superstar

Tončija Huljića ganule dvije tinejdžerice, on im poručio: 'Sva sreća pa sam uspio sakriti suze!'

Foto: RTL
1/3
07.10.2023.
u 13:51

Posebno oduševljenje izazvat će ipak dvije tinejdžerice, 17-godišnjakinje svjetskog glasa koje će žiri ostaviti bez teksta kad zapjevaju Arethu Franklin i Whitney Houston.

Nastavlja se potraga za hrvatskim Superstarom, a u novoj, trećoj audicijskoj emisiji večeras od 20.15 sati na RTL-u žiriju će se predstaviti čak 16 talentiranih kandidata.

Svatko od natjecatelja imat će svoj način kako se nositi s tremom kad stane na zvijezdu ispred Severine, Nike, Tončija i Filipa – neki će pričati viceve i tako pokušati ih pridobiti, neki će od stresa jedva uspjeti dovršiti pjesmu, a neki će se opako naljutiti.

No unatoč pokojem falšu i krivoj intonaciji, ovo će ipak biti večer prepuna emocija i savršenih izvedbi, a veliki hitovi i komplimenti samo će se redati.

 

1/29

''Ti si gotov paket, izgled, ponašanje, micanje, gibanje, pjevanje, ti se možeš ozbiljno baviti ovim poslom'', poručit će žiri ponosno jednoj kandidatkinji, dok će nastup 30-godišnjaka iz slovenskih Jesenica biti proglašen najkomplentnijim dosad!

A posebno oduševljenje izazvat će ipak dvije tinejdžerice, 17-godišnjakinje svjetskog glasa koje će žiri ostaviti bez teksta kad zapjevaju Arethu Franklin i Whitney Houston.

VEZANI ČLANCI: 

''Sva sreća pa sam uspio sakriti suze'', priznat će emotivno Tonči Huljić. ''Ti si meni totalno otkriće! Ja sam ostao bez teksta prvi put u ovom showu'', dodat će i Filip.

Kako će izgledati njihove izvedbe i tko je sve prošao u recall, gledatelji će doznati već večeras od 20.15 sati u trećoj audicijskoj epizodi 'Superstara'.

VIDEO Mirela Holy ljuta zbog načina na koji ju je oslovio voditelj HRT-a: 'Ovo se nije prvi put dogodilo'

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije