Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 178
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
na instagramu

Tony Cetinski izgubio živce, objavio važno upozorenje za obožavatelje: 'Ovo više nije normalno'

Pula: 31.5.1969. ro?en pjeva? Tony Cetinski
Foto: Jurica Galoic/PIXSELL
1/10
02.07.2024.
u 20:45

Naime, kao i mnogi drugi poznati, Tony se bori s problemom lažnih profila. Cetinski je pokazao kako postoji gomila lažnih profila koji koriste njegov identitet kako bi prevarili njegove obožavatelje. Lažni profili koji se pretvaraju da su Tony njegovim fanovima šalju privatne poruke  i najčešće ih traže novac.

Pjevač Tony Cetinski na Instagramu se obratio obožavateljima i poslao im je važno upozorenje. Naime, kao i mnogi drugi poznati, Tony se bori s problemom lažnih profila. Cetinski je pokazao kako postoji gomila lažnih profila koji koriste njegov identitet kako bi prevarili njegove obožavatelje. Lažni profili koji se pretvaraju da su Tony njegovim fanovima šalju privatne poruke  i najčešće ih traže novac.  - OVO VIŠE NIJE NORMALNO !!!!! PRIJAVITE I BLOKIRAJTE !!!!! Jeste li se i vi susreli sa prevarantima na mrežama ? - napisao je Tony uz video u kojem pokazuje koliko lažnih profila postoji koji koriste njegov identitet. U komentarima su mu se fanovi požalili da su oni česta meta prevaranata koji se predstavljaju kao Cetinski. 

 

Nedavno je i pjevačica Danijela Martinović na Instagramu podijelila važno upozorenje za svoje pratitelje. Danijela je podijelila s pratiteljima da se pojavio još jedan lažni profil koji koristi njen identitet kako bi prevario njene obožavatelje. Pratitelje je zamolila za pomoć. Dodala je i da netko tko taj profil koristi ljudima šalje varljive poruke

VEZANI ČLANCI:

- Dragi svi, pojavio se još jedan lažan profil koji se lažno predstavlja i u moje ime šalje varljive poruke. @danijela martinovic sluzbeno je profil koji je u pitanju, molim Vas ako možete prijavite navedeni profil! Hvala Vam - stoji u objavi. 
Na lažne profile požalila se i pjevačica i voditeljica Minea. 
- Dragi moji, znate i sami koliko mi značite i koliko sam osjetljiva općenito na prevaru i neistine... Zato vam ovo pišem, jer vas sve želim upozoriti i kako bih ja bila mirna - započela je svoje obraćanje na Instagramu domaća pjevačica i voditeljica Renata Končića Minea, koja je postala najnovija žrtva internetskih prevara.

FOTO Pogledajte kako je izgledalo Modrićevo vjenčanje prije 13 godine, Vanju je do oltara pratio Mamić

Pula: 31.5.1969. ro?en pjeva? Tony Cetinski
1/26

- NAJBITNIJE: nemam NIKAKAV Telegram profil, nemam grupe za chat, nemam ‘privatni profil‘ niti ikada ikome šaljem linkove u porukama. Imam službeni Instagram i Facebook profil i to su JEDINI moji profili. Nadalje, nikada u životu nisam koristila ‘čudesne kapi‘ ili ‘čarobne tablete za mršavljenje s kojima ćete smršavjeti 18 kila u 2 tjedna‘. Trebalo mi je više od dvije godine discipline, uravnotežene prehrane i puuuno vježbanja da bih dovela liniju u red. U zadnje vrijeme su društvene mreže prepune lažnih oglasa, prevara, pokušaja obmana, krađa identiteta poznatih osoba, pa tako i mene... Ljudi, samo oprezno i ne nasjedajte na lažne oglase i poruke... Ljubav za sve, samo za prevarante ne! Želim vam prekrasan tjedan - poručila je odvažno Minea u objavi koju je označilo s "sviđa mi se" više od tri tisuće ljudi, a mnogi su joj u komentarima iskazali i veliku podršku. 
U Instagram priči također je podijelila još jedan primjer internetske prevare, gdje prevaranti ‘upozoravaju‘ na druge prevarante. Tako je jedan korisnik društvenih mreža pokušao ‘uvaliti‘ pratiteljima da je kontaktiraju putem linka koji im on dijeli, no Minea ih je upozorila da, ako vide takvo što, također se radi o prevari.

VIDEO Goran Višnjić na predstavljanju Rimčevog robotaksija

Komentara 1

KU
Kujttim
08:45 03.07.2024.

Koliko znam donesena je nepravomoćna oslobađajuća presuda za ono kazneno djelo koje je počinio Tony Cetinski kada je pregazio onog jadnog čovjeka. tko u ladici drži spis i tko bi trebao provesti drugostupanjsko suđenje?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije