MERYEM UZERLI

Tursku su glumicu bičevali, zaručnik ju prisiljavao na pobačaj, a onda je doživjela veliki udarac

Foto: Instagram/Wanda Nara
1/8
12.08.2024.
u 12:49

Slavna turska glumica danas slavi 41. rođendan, a mi smo se tim povodom prisjetili njezine životne priče

Slavna turska glumica Meryem Uzerli, hrvatskoj javnosti najpoznatija po ulozi sultanije Hurem u seriji "Sulejman Veličanstveni" koja je svojedobno emitirana na RTL televiziji, danas slavi 41. rođendan! Mnogi obožavatelji ove serije zavoljeli su je zbog čvrstog karaktera i britkog jezika, koji je prisutan i u stvarnom životu glumice. Ova televizijska uloga donijela joj je s jedne strane slavu, a s druge prouzročila brojne probleme. 

Osim psihičkih posljedica i depresije koja se razvila zbog napornog rada na snimanju serije, Meryem je razbila mit o idealnom životu medijski istaknutih osoba. Naime, na dan kada su joj uručili nagradu za megapopularnu dramu, ona je razmišljala o samoubojstvu. Kako je u nekoliko navrata ispričala slavna glumica, nije vidjela drugi izlaz iz situacije koja ju je emocionalno razorila. – Jedne sam večeri u Antaliji dobila nagradu za svoju glumu, a iste sam se večeri pokušala ubiti – priznala je turskim medijima. 

Zbog takve situacije povukla se u rodni joj Berlin. Danas je Uzerli u sretnoj vezi s partnerom Caglarom Ertugrulom. Za njega se pretpostavlja da je otac njezine mlađe trogodišnje kćerkice imena Lily Koi, s obzirom na dugu vezu i činjenicu da to nikada javno nije zanijekala, dok je stariju devetogodišnju Laru dobila s bivšim zaručnikom Canom Atesom, koji ju je u to vrijeme navodno nagovarao da pobaci, pisali su mediji. Glumica se u vrijeme najveće slave, koju je teško podnosila, zaljubila u 17 godina starijeg poduzetnika Cana Atesa, s kojim je prvi put ostala u drugom stanju. On ju je navodno tjerao na pobačaj jer bi mu to bilo treće dijete s različitim ženama. Od te bivše ljubavi nikada nije tražila pomoć. Nakon prvog brodoloma s biznismenom, Meryem je doživjela još dva – prekid zaruka s također 17 godina starijim poduzetnikom Alpom Ozcanom te još jednu vezu koja je potrajala tek dva mjeseca. 

 

FOTO Biste li ju prepoznali? Legendarna Hurem iz "Sulejmana Veličanstvenog" pojavila se na crvenom tepihu

1/17

 

VEZANI ČLANCI:

 

Osim toga, sa samo 19 godina bičevana je u Dubaiju kojim je prošetala u golišavom izdanju. – Mislila sam da me neće jako udarati, no bilo je užasno. Muškarac koji je izvršavao kaznu doslovno mi se smijao u lice. Udario me 10 puta – otkrila je u jednom intervjuu ističući kako nije znala da je kazna za to bičevanje. 

 

FOTO Kate Middleton koristi jeftini botoks bez igle! Pomlađuje kožu i briše bore, a učinci su vidljivi odmah

1/24

 

Meryem Uzerli također je poznata po svojim estetskim zahvatima o kojima je i javno progovorila nakon prvog poroda. Povećala je usne četiri puta, naglasila jagodice te podignula obrve. Zbog nešto drukčijeg izgleda nakon tih zahvata mnogi su je i prozvali, no čini se da danas više ne mari za tuđa mišljenja. 

 

VIDEO: Nevjerojatni prizori iz Imotskog! Thompson održao samostalni koncert nakon dvije godine

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Make my day
Make my day
17:50 12.08.2024.

Da bar i u Hrvatskoj postoji kazna javno bičevanje , kao u Dubaiju.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije