nevjerojatan život

U 80-ima je bila seks-simbol u regiji, kasnije je zbog financijskih problema sudjelovala u realityjima, a evo kako danas izgleda

Foto: YouTube screenshot
1/9
23.03.2022.
u 13:52

Pjevala je neke od svojih najvećih hitova i zabavljala publiku u odličnom raspoloženju. Perazić još uvijek ima plavu kosu po kojoj je prepoznatljiva, a sada su joj često na licu i trendi dioptrijske naočale.

Marina Perazić kao pjevačica grupe Denis & Denis imala je status najvećeg seks-simbola regije u 80-ima. Mnogi je se sjećaju  po seksepilu koji je isijavao iz nje, ali i hitova kao što su ''Soba 23'' i ''Program tvog kompjutera''. Njene slave mnogi su se prisjetili kada je nastupila na Antivalentinovu.

Pjevala je neke od svojih najvećih hitova i zabavljala publiku u odličnom raspoloženju. Perazić još uvijek ima plavu kosu po kojoj je prepoznatljiva, a sada su joj često na licu i trendi dioptrijske naočale.

19.03.2022., Rijeka - Koncert Antivalentinovo u Exportdrvu. Nastupili su: Let 3, Zivo Blato, Sasa Antic, Sinisa Vuco, Ivanka Mazurkijevic, Marina Perazic, zdruzeni zbor Prve hrvatske rijecke gimnazije i gimnazije Andrije Mohorovicica. Photo: Goran Kovacic/PIXSELL
Foto: Goran Kovacic/PIXSELL, ilustracija

Inače, Marina je donedavno živjela u Novom Sadu, a onda se vratila u rodnu Rijeku kako bi skrbila o bolesnom ocu. Čak je tri puta sudjelovala u reality showu "Farma", jednom u Hrvatskoj i dva puta u srpskoj verziji. To je radila, kako je tada tvrdila, zbog toga što se htjela izvući iz financijskih problema. 

– U jednom sam trenutku zapostavila karijeru jer sam se posvetila djeci i taj mi je novac pomogao riješiti mnoge egzistencijalne stvari. Bila sam izuzetno dobro plaćena, tisuću i pol eura tjedno – kazala je jednom prilikom za medije. 

U vezi s Ivanom Feceom Firčijem, bubnjarem benda EKV, dobila je kćeri Miju i Lunu koje je rodila u New Yorku. Tamo je otišla kada joj je slava postala preveliki teret.

VIDEO Dobitnika Večernjakove ruže Tina Kovačića dočekali bakljadom u Osijeku

 

Ključne riječi

Komentara 3

Avatar MADO
MADO
14:46 23.03.2022.

Ona nikad nije bila seks simbol, ona je samo puštala seksi uzdahe dok je pjevala slično kao Samantha Fox, to su bile žene na koju su se palili samo klinci i papci. Seks simbol je bila naprimjer Kim Wilde.

BR
Broj1
15:31 23.03.2022.

U kojoj regiji?! Sumnjam da su za nju čuli u Italiji ili Mađarskoj.

IL
ilustrator
16:20 23.03.2022.

seks simbol za omladince na radnoj akciji.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije