Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 64
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OMILJENA DESTINACIJA

U Dubrovnik su stigla svjetski poznata imena: Pjevač Metallice snimljen na večeri, a Guardiola u Gružu

Zagreb: Metallica stigla u zra?nu luku Zagreb
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
1/6
25.06.2024.
u 19:23

Popis slavnih koji su uživali u ljepotama Dubrovnika, kojeg je proslavila i činjenica što se u ovom gradu snimala i serija "Igra prijestolja" je poduži

Već je dobro poznato kako je Dubrovnik omiljena destinacija svjetski poznatih osoba i teško se sjetiti ljeta u kojem se neka svjetski poznata osoba nije prošetala Stradunom. Ove godine sezonu poznatih u Dubrovniku je otvorio sin Roda Stewarta Liam koji se u gradu na našem jugu oženio Nicole Artukovich  Amerikankom konavoskih i hercegovačkih korijena. Dubrovački dnevnik javlja kako u Dubrovniku ljetuje i James Hetfield, pjevač poznate Metallice.

Snimljen je tijekom večere na Brsaljama, a samo par dana ranije u Dubrovnik je stigao i trener Manchester Cityja legendarni Joseph Pep Guardiola koji se fotografirao u Gružu i te fotografije je objavio Dubrovački dnevnik. U Hrvatsku je stigao na odmor s obitelji, a s našim jugom je dobro upoznat jer je u Dubrovniku bio i 2012. godine. Popis slavnih koji su uživali u ljepotama Dubrovnika, kojeg je proslavila i činjenica što se u ovom gradu snimala i serija "Igra prijestolja" je poduži. Dubrovniku nisu odoljeli ni Beyonce i njezin suprug Jay Z, a i obitelji Beckham ovo je postala omiljena ljetna destinacija.

Dvije godine zaredom David i Victoria s obitelji su uživali u resortu Lopud 1483. Resort Lopud 1483 je nekadašnji franjevački samostan koji je grofica Francesca von Habsburg obnovila i tu je napravila kombinaciju muzeja, elegantnog boutique hotela i duhovnog utočišta 21. stoljeća s crkvom, zvonikom i romanesknim klaustrom. Najam luksuznog kompleksa za jedan dan lani je stajao 10.000 eura za deset osoba, a cijena jednog noćenja iznosila je oko 1400 eura. Uživali su u brojnim restoranima na jugu i David je podijelio tada nekoliko snimki hrane koju su jeli i nije skrivao oduševljenje. Spomenimo kako su prije dvije godine na jahti kod Dubrovnika uživali i Chris Rock, Matthew McConaughey, 'Borat', Woody Harrelson. 

VIDEO Biljana Borzan odala zbog čega su ju izbacili iz Sabora: Ja to pojma nisam imala....

 

Komentara 1

Avatar rubinet
rubinet
21:38 25.06.2024.

Nismo mi opčinjeni tim "zvijezdama". Ljudi su poput onih "običnih". S manama i vrlinama.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije