Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Karlovačko RockOff

U pol' 9 kod Sabe pobjednici su druge polufinalne večeri

Karlovačko RockOff
Foto: Promo
1/3
14.10.2016.
u 15:38

Uz ovaj queer pop cabaret sastav za simpatije žirija sinoć su se borili i Lika Kolorado, Roppongi Red, Široke ulice i Auguste

Zagrebački queer pop cabaret "U pol' 9 kod Sabe" pobjednici su druge finalne večeri Karlovačko RockOff festivala održane sinoć u zagrebačkom klubu Katran. Svojim nastupom i energijom na bini, cure i dečko „kod Sabe“ su pobrali simpatije stručnog žirija koji je imao nezavidnu zadaću odlučiti se za najboljeg među ostalim finalistima koji su nastupili sinoć: Lika Kolorado, Roppongi Red, Široke ulice i Auguste.

Od prvog do zadnjeg benda, večer je još jednom pokazala raskoš i raznolikost domaće scene koja polako izlazi na svjetlo mainstream javnosti. Stručni žiri u sastavu Mirela Priselac Remi (Elemental), Damir Martinović Mrle (Let 3), Aljoša Šerić (Pavel) i producent Mark Mrakovčić, pod vodstvom umjetničkog direktora festivala Hrvoja Horvata, na kraju su se odlučili za U pol' 9 kod Sabe koji će se pridružiti S3ngsima i pobjedniku sljedeće finalne večeri na velikom superfinalu Karlovačko RockOffa, 4. studenog, i borbi za vrijedne nagrade.

Treća i posljednja finalna večer uoči superfinala na rasporedu je u četvrtak, 20. listopada, kada će se predstaviti Nezahvalnici, Rezerve, Bobo, Surka BeatBox i Mangroove. Vidimo se u Katranu!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije