LJUBAV JE NA SELU

U prošloj sezoni 'zaratile' su zbog Zvonka, a sada se vraćaju: 'Nadamo se da ćemo imati više sreće'

Foto: RTL
1/4
01.09.2023.
u 16:40

Brankica Kobasić i Smilja Livančić u prošloj sezoni borile su se za naklonost farmera Zvonka, a sada stižu u novu sezonu te se nadaju da će ovaj put imati više sreće

Uskoro na RTL televiziji kreće nova sezona popularnog showa 'Ljubav je na selu', a u njemu ćemo gledati i neka već poznata lica. Dvije su to kandidatkinje kojih se svi obožavatelji jako dobro sjećaju iz prošle sezone kada su obje bile na imanju Zvonka Šantalaba, a međusobno su bile najveće suparnice I Brankica Kobasić Smilja Livančić također su pokazivale koliko im se Zvonko sviđa pa se tako najčešće vodila rasprava tko će od njih dvije pripremati ručak i pokazati sve svoje kulinarske vještine.U napetom finalu sezone Zvonko je ipak izabrao Smilju, koju je poveo na romantično putovanje u Osijek, no unatoč njezinu nastojanju da iz njega izvuče priznanje o kakvim iskrenim emocijama, između njih ipak nije zaiskrilo dovoljno da nastave svoju vezu i izvan showa. Sada, obje ponovno stižu u novu sezonu 'Ljubav je na selu' te se nadaju da će ovaj put imati više sreće.

Brankica stiže iz Zagreba i ima 59 godina te radi kao njegovateljica. Ističe kako često kaže sve što joj je na pameti i to smatra svojom najvećom manom, ali ujedno je dobra, simpatična i voli pomagati drugima. Bila je u braku 25 godina, a nakon suprugove smrti imala je još jednu dužu vezu. Majka je trojice sinova. Bitno joj je da muškarac drži do sebe, da je uredan i ima sve zube. U slobodno vrijeme s prijateljima ide na kave ili organizira druženja, a obožava se družiti i sa svojom unučadi.

Foto: RTL

''Mislim da bih se mogla zaljubiti, a kada sam zaljubljena, dajem sve od sebe, privržena sam, iskrena, vjerna... Sve što jedan muškarac treba u ženi, mislim da sam to'', kaže za sebe Brankica.

VEZANI ČLANCI:

Smilja ima 56 godina i dolazi iz Pakraca. Za sebe voli reći da je realna, dobra i da ne pretjeruje ni u čemu, ali drugi o njoj misle da je tvrdoglava. Iza nje su dva braka, a kao najljepše događaje u životu ističe rođenje svoje djece. Od budućeg partnera voljela bi da nije egoist, manipulator te da nije sebičan. Zna raditi sve poslove pa se ne boji nijednog seoskog izazova.

''Brzo se zaljubim, ali se brzo i odljubim kad osjetim da tu nešto ne štima. Uvijek je dobro malo ljubomore u vezi. Treba mi čovjek na kojeg se mogu osloniti, koji će biti samo moj'', kazala je Smilja u svom predstavljanju.

Foto: RTL

VIDEO Lana Jurčević javila se iz bolnice i zabrinula pratitelje

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije