IZNENAĐENJE

Večeras u 'Život na vagi' dolazi netko novi!

Život na vagi
Foto: RTL
1/8
07.11.2017.
u 13:35

Marijana Batinić objavila je svim kandidatima da u novoj sezoni postoji i crvena linija, koja znači da će svaki kandidat, koji na vaganju bude dva ili više kilograma teži nego na prethodnom vaganju, biti automatski izbačen.

Nakon što je Vlasta svojom voljom napustila emisiju „Život na vagi“, plavi tim dobio je novog člana.

No dobili su i nova pravila. Marijana Batinić objavila je svim kandidatima da u novoj sezoni postoji i crvena linija, koja znači da će svaki kandidat, koji na vaganju bude dva ili više kilograma teži nego na prethodnom vaganju, biti automatski izbačen.

Život na vagi
1/36

U goste je kandidatima došla i Ana Bučević, motivacijski govornik koja će neke od kandidata natjerati na suze. Sprema im se i prvi izazov: tko pojede najviše kalorija u obliku slasnih hamburgera, hotdogova i gaziranih pića, dobit će imunitet. Iako će mnogi kandidati biti sigurni u svojim namjerama da krenu živjeti zdravo, neće svi biti dovoljno snažni reći „ne“.

Tko će prvi pokleknuti i tko je novi kandidat ili kandidatkinja „Života na vagi“, doznajte večeras u 20 sati na RTL-u!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije