IZNENADILA EKIPU

'Večeru za 5' otvara Viktorija, instruktorica vožnje i majka četvero djece, obožava Zagorje i domaće proizvode

Foto: RTL
1/3
09.09.2024.
u 15:22

Ovotjednu 'Večeru za 5' otvorit će instruktorica vožnje Viktorija Krizmanić, a tko joj sve stiže u goste doznajte u nastavku ovog teksta

'Večeru za 5' u Zagorju otvorit će instruktorica vožnje Viktorija Krizmanić. U goste joj stižu Martin Škalić, Maja Turek, Mateja Belužić i Višnja Smetiško. Protukandidate će ugostiti u Gornjoj Stubici, gdje živi i radi.

Po zanimanju je Viktorija instruktorica vožnje, aktivna je u obiteljskom OPG-u i majka je četvero djece. Na prijavu u 'Večeru za 5' nagovorio ju je suprug, koji smatra da bi Viktorija mogla odnijeti pobjedu! Viktorija voli eksperimentirati u kuhinji, obožava tradicionalnu hranu i jako joj je važno da njezina djeca jedu zdravo i domaće.

 

Foto: RTL

 

VEZANI ČLANCI:

 

Foto: RTL

 

Viktorija ima niz hobija - bavi se i obiteljskim OPG-om te fotografijom. Upravo domaći proizvodi pomogli su joj u odabiru aperitiva za večeru - višnjevac koji njezin suprug sam radi, a usto i liker koji izrađuje Viktorijin svekar. Proizvodnja domaće hrane i pića jako je važna Viktoriji, kojoj su se na popisu sastojaka našli gin, tonik, buča, špek, svježi sir, vrganji i teleći biftek.

"Nisam koristila do sada gin u kuhanju, ali ako se danas dobro pokaže, probat ćemo. Špek je specijalitet ovog područja, na svakom stolu prisutan", otkrila je Matea. "Najviše se veselim telećem bifteku", dodala je Višnja. "Vrganje svi volimo jesti i brati po šumi, pogotovo moji sinovi", otkrila je Maja.

 

VIDEO: Preminuo frontmen benda Riblja Čorba, Bora Đorđević

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije