Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 49
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SLAVNI PAR

Victoria Beckham dirljivom objavom čestitala suprugu rođendan i poručila mu jednu stvar

Foto: Instagram
1/11
02.05.2024.
u 17:33

Nakon što je nekadašnji igrač Manchester Uniteda i Real Madrida putem svog profila na Instagramu Victoriji uputio dirljivu čestitku za njezin jubilej, bivša članica benda 'Spice Girls' sada je uzvratila lijepu gestu.

Modna dizajnerica i pjevačica Victoria Beckham nedavno je proslavila okrugli, 50. rođendan, a sada joj se u slavljeničkom raspoloženju pridružio i muž David Beckham (49). Bivši nogometaš godinu dana je mlađi od svoje supruge, koja mu je povodom sretnog dana posvetila objavu na društvenim mrežama. 

Nakon što je nekadašnji igrač Manchester Uniteda i Real Madrida putem svog profila na Instagramu Victoriji uputio dirljivu čestitku za njezin jubilej, bivša članica benda 'Spice Girls' sada je uzvratila lijepu gestu i uz njihove zajedničke fotografije napisala: - Sretan rođendan Davide. Volim što starimo zajedno! Nisi daleko iza mene!!!! Ti si naše sve!!!! Najbolji tata i muž svi te toliko volimo - poručila je suprugu i usput označila njihovo četvoro djece.

Najnovija online interakcija slavnog para izazvala je brojne pozitivne reakcije obožavatelja. - "Sretan rođendan heroju. Najbolji suprug i nevjerojatni otac. Voljet ćemo te zauvijek i uvijek. Uživaju u svome danu. Zdravica za tebe i tvoja postignuća", "I ja također volim stariti s vama društvo", "Sretan rođendan i blagoslov jednom od najljepših živućih muškaraca", "Sretan rođendan David!! Sjajan par, poštovanje za ljubav koju osjećate jedno prema drugome i nakon toliko godina, čestitam na još mnogo zajedničkih godina" - samo su neki od komentara oduševljenih fanova.

VEZANI ČLANCI:

Svoj 50. rođendan svjetski poznata dizajnerica i pjevačica je proslavila u luksuznom londonskom restoranu gdje su joj društvo pravili članovi obitelji i mnogi ugledni prijatelji iz javnog svijeta, među kojima su glumac Tom Cruise i kolegice iz kultnog ženskog sastava. Predstoji za vidjeti hoće li David slijediti njezin primjer ili će organizirati intimnije slavlje.

Ranije ove godine izašao je Netflixov dokumentarac o njegovom životu i uspjehu te su obožavatelji dobili priliku još bolje upoznati nogometnu zvijezdu. - Tako dobro čistim no nisam siguran da to moja žena toliko cijeni. Kada svi legnu u krevet, ja tada hodam uokolo, čistim svijeće, stavljam svjetla na pravu postavku, pazim da je posvuda uredno. Mrzim kad siđem ujutro a tamo još uvijek stoje šalice, tanjuri... Zamorno je ponekad obilaziti svaku pojedinu svijeću i čistiti je - otkrio je 49-godišnjak. 

GALERIJA: S Jadrana se javila i Victoria Beckham s očaravajućim prizorima: 'Vrijeme s obitelji je sve'

1/27

Podsjetimo, Victoria Beckham je povodom proslave 50. rođendana objavila nekoliko fotografija iz djetinjstva na svom Instagramu. - Obitelj je sve. Bez mog predivnog supruga i moje djece i roditelja danas ne bi bila ovakva osoba - napisala je Victoria u opisu fotografije ispod koje su se zaredale rođendanske čestitke. Za svoju suprugu posebnu video čestitku na Instagramu je podijelio David Beckham koji je Victoriji čestitao rođendan te u video stavio neke važne trenutke njezinog života.

- Sretan rođendan mojoj prelijepoj ženi... Dok ulaziš u ovaj rođendan, trebaš se osvrnuti i biti ponosna na ono što si postigla, i ono što si izgradila, ti si Posh spice, poslovna žena i naravno udana za engleskog kapetana. Ali najveći uspjeh su tvoja djeca, ti ih vodiš, voliš ih i podučavaš ih... Oni te vole neopisivo, svi te toliko volimo. Želim ti poseban dan, zaslužuješ sve - napisao je Beckham u poruci na Instagramu.

Ovaj par je nedavno u Netflixovom serijalu "Beckham" otvoreno pričao o svojoj vezi i svim usponima i padovima u braku. Prvi put su pričali o njegovoj aferi s Rebeccom Loos za koju je javnost saznala 2004. godine. Nisu imenom spominjali Davidovu ljubavnicu, ali svi su znali o kome se radi. Bivši nogometaš rekao je kako mu je to bio najteži period te ni sam ne zna kako su on i supruga uspjeli prebroditi tu krizu. Nakon godina šutnje, u medijima se tada oglasila i Rebecca Loos koja sa suprugom i dvoje djece sada živi u Norveškoj i trenerica je joge.

VIDEO: Tajči zapjevala 'Dvije zvjezdice' na zabavi

 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije