na instagramu

VIDEO Baby Lasagna pohvalio se novim uspjehom: 'Mislio sam da nikad neću doći do ovoga'

Doček Baby Lasagne u Umagu
Foto: Nel Pavletic/PIXSELL
1/27
20.08.2024.
u 16:30

Baby Lasagna na svojem je Instagram profilu podijelio video u kojem pokazuje kako otvara paket. U paketu se nalazila YouTubeova plaketa kojom se označavaju više od 100.000 sljedbenika, a radi se o srebrnoj površini s podacima o profilu i YouTubeovim logom.

Naš ovogodišnji eurovizijski predstavnik Baby Lasagna, pravog imena Marko Purišić (29) često se javlja na svojim društvenim mrežama gdje dijeli različite privatne i poslovne detalje, a ovoga se puta pohvalio novim uspjehom. Naime, Baby Lasagna na svojem je Instagram profilu podijelio video u kojem pokazuje kako otvara paket.

- Otvaramo nešto što je poslao YouTubeu- rekao je na početku dok je nožem otvarao paket. U paketu se nalazila YouTubeova plaketa kojom se označavaju više od 100.000 sljedbenika, a radi se o srebrnoj površini s podacima o profilu i YouTubeovim logom. 

- Uh, mislio sam da nikad neću doći do ovoga. Želim zahvaliti Bogu, roditeljima i naravno sebi. Od malih nogu sam pratio YouTube i gledao YouTubere kako dolaze do ovoga i mislim da je stvarno kul - rekao je Marko držeći plaketu. 

Podsjetimo, Marko je nedavno svojom objavom nasmijao pratitelje objavom nastalom u restoranu. Simbolično, na njoj pozira uz ogromne lazanje: - Jeli smo, svirali smo i onda smo još malo jeli. Hvala Šibenik, hvala Zadar - zahvalio se Marko u opisu objave, a prizor s divovskim komadom lazanji nasmijao je njegove mnogobrojne obožavatelje koji su u komentarima pisali: - "Baby Lasagna protiv ogromnih lazanji. Tko je pobijedio?", "On je doslovno pojeo", "Nije Baby Lasagna nego divovske lazanje", "Baby Lasagna jede lazanje" - maštoviti su bili fanovi. 

Marko Purišić, poznatiji kao Baby Lasagna, nastupom na Forumu zadarsku je publiku bacio u trans. Ispunjeno gledalište pjevalo je i plesalo uz najveće hitove našeg ovogodišnjeg predstavnika na Eurosongu, dok su mu neki putem transparenata iskazali ljubav. Početak programa bio je predviđen za 20 sati, nastupom poznatog DJ-a Shpele. Nakon njega, pozornicu je preuzela zvijezda u usponu, Miach, i atmosferu podgrijala numerama kao što su “Led”, “NLO”, “Insomnia”, “Fantazija”, a veliko finale večeri pripalo je Lasagni. Umaški glazbenik tako nastavlja turneju hrvatskom obalom kao uvertiru u nadolazeću europsku turneju u sklopu koje će posjetiti ukupno 16 zemalja.

Večer prije Purišić je nastupio na rasprodanoj Tvrđavi sv. Mihovila u Šibeniku. Koncertni spektakl svojim prisustvom upotpunili su Vojko V i Nipplepeople. Šibenčani su tako mogli uživati u različitim stilovima glazbe, od pop-a do rap-a. Mnogima je za oko zapela promjena imidža umaškog glazbenika, koji je ošišao karakterističnu frizuru i napravio buzz cut. Izvođači su atmosferu doveli do usijanja, a u publici su se mogli vidjeti i popularni istarski tabletići.

VIDEO Baby Lasagna zapalio atmosferu na zadarskom Forumu

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije