natjecatelj kulinarskih showova

VIDEO Božidar iz 'Večere za 5' ponovno šokira! Psa je na hladnoći kupao miniwashem

Foto: RTL
1/7
28.12.2021.
u 19:18

Na snimci pas pokazuje nelagodu te pokušava izbjeći vodu iz šmrka, a kuhar Božidar Miodragović ga drži.

Natjecatelj kulinarskih showova Božidar Miodragović snimljen je kako u jednoj samoposlužnoj autopraoni u Bjelovaru svog psa kupa miniwashem. Na snimci u čijem je posjedu portal Bjelovar Live, pas pokazuje nelagodu te pokušava izbjeći vodu iz šmrka, a kuhar ga drži. Kako navodi ovaj regionalni portal, tog je tada u Bjelovaru temperatura bila ispod nule, a na snimci se vidi i snijeg na tlu. 

Miodragović je komentirao događaj za 24sata.hr.  - Slušajte, u vezi toga podnosim kaznenu prijavu protiv onoga koji je snimao i medija koji je to objavio. Upravo sam zvao policiju, jel' ti sad jasno o čem' ti pričam. Nije bitno jesam li ja ili nisam, govorim ti da sam podnio kaznene prijave. Ako budete i vi objavili, prijavit ćemo i vas - uznemireno je rekao te spustio slušalicu. Drugi put je on nazvao novinare.  - Što vas briga što sam mu ja prao?! Pimpeka sam mu prao. Što ima veze što sam mu ja radio - rekao je Miodragović.

Inače, Božidar je poznat gledateljima RTL-ovih showova 'Večera za 5 na selu' i 'Tri, dva, jedan - ho, ho, ho!'. U oba showa istaknuo se svojim ispadima. U Večeri za 5 pobjesnio je na ostale kandidate nakon što je primijetio da je zadnji na bodovnoj tablici te da ima samo 17 bodova. U showu 'Tri, dva jedan - ho, ho, ho!' Miodragović je imao slične ispade, a na kraju je odbio kuhati te sam napustio show.

VIDEO Božidar odbio kuhati i otišao kući! Napustio show dok mu je tim mahao: 'Tko ih j*be'

 

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar loka
loka
20:38 28.12.2021.

Nitko normalan to ne radi, dakle....🙄👎

CA
cavecanem
20:11 28.12.2021.

U RH je zlostavljanje životinja kazneno djelo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije