novi nastavci večeras

VIDEO Manija za omiljenom serijom u Hrvata zavladala društvenim mrežama! Spot rap himne ima više od 800.000 pregleda

Foto: Nova TV
1/15
02.09.2024.
u 17:00

U glavnoj ulozi repera je glumac Lovre Kondža koji utjelovljuje lik Martina Akrapa. U pjesmi je kratkim i dinamičnim stihovima naglasio karakteristike pojedinih likova i istaknuo simbole Zaglava.

Najiščekivanija serija godine – Kumovi, ako je suditi po reakcijama publike, večeras se vraća na male ekrane. Nakon ljetne pauze, uzbudljive avanture, zgode i nezgode omiljenih junaka iz Zaglava ponovo će oduševljavati mnogobrojne gledatelje.

Nove epizode daju naslutiti da nije kraj promjena koje su se dogodile u posljednjih pet godina i da će se životi omiljenih likova samo još više mijenjati: ''Nemamo još dijete, ali tko zna možda hoćemo u ovoj sezoni... a možda i nećemo.'', misteriozni su Luce (Ana Uršula Najev) i Janko (Momčilo Otašević)  čiji će odnos naići na nove prepreke i kako kažu, greške u koracima. 

''Pokušavamo biti s vama u kući, oraspoložiti vas, ponekad i rastužiti...'' ističe Radoslava Mrkšić čiji će lik Ivka u novim nastavcima otkriti šokantnu istinu koja će poremetiti poseban odnos koji su kroz posljednje dvije sezone gradili Lara (Nika Barišić) i Tomi (Fabijan Pavao Medvešek).

1/37

Dok se s nestrpljenjem odbrojavaju sati nove epizode Kumova, pravi hit na društvenim mrežama postala je rap himna Kumova, koja je u svega nekoliko dana ostvarila preko 800.000 pregleda. U glavnoj ulozi rapera je glumac Lovre Kondža koji utjelovljuje lik Martina Akrapa. U pjesmi je kratkim i dinamičnim stihovima naglasio karakteristike pojedinih likova i istaknuo simbole Zaglava: ''Pršut, rakija, Zaglave, tradicija – nove epizode čeka cila nacija''. Da su Zaglave dobile novi hit svjedoče pozitivni komentari na društvenim mrežama: ''Najbolja najava ikad za Kumove'', ''Top najava!'', ''Najbolja serija na svijetu a tekst je fenomenalan'', a pozitivni komentari išli su i izvođaču: ''Martine ovo je odličan uvod u seriju Kumove, tko bi reko da si postao odličan reper'', ''E svaka ti čast čupavi'', ''Kapa dole meštre'', ''Martine bravo, reper i pol''.

Da Kumomanija trese društvene mreže potvrđuju i impresivne brojke. Videi objavljeni ususret povratku Kumova, na društvenim mrežama Nove TV (Facebook, Instagram, TikTok i YouTube), sveukupno su ostvarili preko 3 milijuna pregleda.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije