Urnebesno

VIDEO Melania Trump za malo prasnula u smijeh na nastupu poznatog glazbenika

Foto: Reuters/Pixsell
1/6
24.07.2024.
u 18:00

Melania Trump jedva se suzdržala da ne prasne u smijeh na nastupu Kid Rocka, inače pristaše njezina supruga Donalda Trumpa

Snimka na kojoj se supruga kandidata za američkog predsjednika Donalda Trumpa, Melania Trump - pokušava doslovce ne nasmijati, nesvakidašnjem nastupu Kida Rocka na Republičkoj nacionalnoj konvenciji (RNC) postala je baš pravi viralni hit. 
Inače, bivša prva dama, a koja se držala podalje od predizborne kampanje svog supruga, iznenadila je mnoge pojavivši se na konvenciji pa su se mnogi zapitali želi li uopće ona biti tamo. Nisu im promaknule ni njezine čudne, po malo nesvakidašnje reakcije na nastup poznatog glazbenika. Američki glazbenik Kid Rock, pravog imena Robert James Ritchie otvoreni je Trumpov pristaša, a na pozornici je izveo svoju pjesmu "American Bad A**". 

Naime, kada je počeo pjevati, kamera je uhvatila 54-godišnju Melaniju, a čiji je izraz lica naizgled govorio više od tisuću riječi... Melania je sjedila u crvenoj haljini napućenih usana, a činilo se kao da pokušava suspregnuti smijeh. "Melania Trump koja se pokušava ne nasmijati Kid Rocku najsmješnija je stvar koju sam ikada vidio", glasio je jedan od komentara na X-u, bivšem Twitteru.
"Taj isječak Kida Rocka i zumiranje Melanijine reakcije je čisto savršenstvo", dodao je drugi. "Melania ne može vjerovati da je ovdje. Kid Rock? Amber Rose? Hulk Hogan? Dana White? Kakva gomila gubitnika", glasio je treći komentar. "Stojim odmah ispod lože obitelji Trump i nitko ne uživa u ovom nastupu Kid Rocka više od JD Vancea. No, čini se i da nitko ne uživa manje od Melanije Trump", komentirao je viši dopisnik NBC Newsa s Capitol Hilla koji je također prisustvovao konvenciji.

 

FOTO Kate Middleton omiljena je članica kraljevske obitelji, ovo su njena najbolja izdanja

1/43

 

Video koji je postao popularan na društvenim mrežama pojavio se neposredno prije nego što je američki predsjednik Joe Biden objavio da se povlači iz predsjedničke utrke. Ostaje nam vidjeti kako će se razvijati utrka za američkog predsjednika i tko će osvojiti izbore...

 

 

VEZANI ČLANCI:

 

Podsjetimo, prošlog je četvrtka Donald Trump prihvatio republikansku predsjedničku nominaciju pred oduševljenom publikom od tisuću ljudi na Nacionalnoj konvenciji Republikanaca u Milwaukeeju svom prvom govoru nakon pokušaja atentata. "Kandidiram se da budem predsjednik cijele Amerike, a ne polovice Amerike, jer nema pobjede u pobjedi za polovicu Amerike", rekao je, u izrazitoj promjeni tona za tipično ratobornog bivšeg predsjednika.

GALERIJA: Melania Trump na meti kritika zbog prvog selfija: Ovo je sramotno

1/18

 

Kao što je činio tijekom cijele svoje političke karijere, Trump je tvrdio da samo on može spasiti sve manju naciju od sigurne propasti. Prije govora prikazan je film o njegovom životu, okupljeni su pozdravili dolazak bivše prve dame Melanije Trump koja se pridružila ostalim članovima obitelji na tribinama, a Trumpa je predstavio predsjednik UFC-ove borilačke tvrtke Dana White. Prije toga oglasili su se i bivši profesionalni hrvač Hulk Hogan te Trumpov sin Eric.

Na društvenim mrežama najviše je komentara na pojavljivanje Melanije Trump, koja u posljednje vrijeme nije često viđena u javnosti. Mnogima je bila zanimljiva i njezina reakcija kada ju je suprug na pozornici želio poljubiti. "Dopustite mi da završim ovu temu videom Melanije koja izbjegava Trumpov poljubac", piše jedan korisnik X-a, bivšeg Twittera.

 

VIDEO: Oženio se Matija Cvek, zasjao je u ružičastom odijelu

Komentara 2

D1
Dinamo 1982
20:10 24.07.2024.

Kako se zbog nebitnih stvari pokušavaju izrugivati s Trumpom. Zato će pobijediti.

ED
edgar2
18:43 24.07.2024.

Trump is “The Toughest Son of a B*tch on Earth.” (Kid Rock)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije