Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OBITELJ NA ODMORU

Viktorija i Dino Rađa uživaju s djecom na Visu

Viktorija Rađa
Foto: Miranda Čikotić/PIXSELL
1/3
08.08.2017.
u 08:45

Viktoriji i Dinu na odmoru se pridružio i Dinov sin iz prvog braka Duje, za kojeg Viktorija kaže da ga voli kao da ga je ona rodila

Viktorija Rađa bila je Miss Dalmacije 1995. godine i druga pratilja na izboru za Miss Hrvatske iste godine kada je Anica Martinović odnijela tada prestižnu titulu, a nakon udaje za košarkaša Dinu Rađu ostavlja manekensku karijeru i tek započetu glazbenu karijeru i posvećuje se obitelji. Svojedobno je vodila i wellness centar u Splitu, no njezini dečki, sinovi i Dino, ipak su joj najvažniji u životu.

Dani odmora

Fotografijom koju je objavila na Instagramu, na kojoj se Dino u plićaku zafrkava sa sinovima Rokom, Nikom i Dujom, pokazala je koliko uživa u zajedničkim trenucima ljetovanja na Visu. Dane odmora iskoristila je i za uživanje u svim blagodatima koje pruža Jadran, a svoje pratitelje na Instagramu svakodnevno oduševljava i svojim fotografijama koje izazivaju, u pravilu, divljenje i pohvale za sjajnu liniju, mladolik izgled i izvrstan outfit.

 

Boyz😍#summer #vis #family

A post shared by Viktorija7 (@viktorija7777) on

Viktorija i Dino vjenčali su se na ljeto 2001. na jahti nedaleko od otoka Korčule. Prvi njihov sin na svijet je stigao 2003. godine, a drugi 2008. Dinin sin Duje, pak, ima 20 godina i studira u Americi te je došao na praznike, a rođen je u njegovu prvom braku s košarkašicom Željanom.

– U onom trenutku kad zasnuješ obitelj, ona postaje tvoj prioritet i to se više ne mijenja. Evo, primjerice, još koji dan i ulazim u novo desetljeće života, a svojim sam roditeljima i danas prioritet – izjavila je nedavno Viktorija za časopis Story napomenuvši da i Duju smatra svojim.

Djeca su nam krasni ljudi

– Nisam ga rodila, ali volim ga jednako kao da i jesam. Trenutačno je u Americi na studiju i svima nam jako nedostaje. Dva moja mlađa sina, Roko i Niko, potpuno su podijeljeni. Roko je mamin, Niko tatin, a ja bih najiskrenije voljela malo supruga u Roku i malo mene u Niki, ali karakter dobivaš rođenjem. Mislim da su krasni mali ljudi te da smo dosad Dino i ja obavili jako dobar posao – ponosno je rekla Viktorija.

Na pitanje kakva su njezina razmišljanja o ljubavi odgovorila je: – Ne razmišljam o ljubavi. Živim u svemu, u svakom danu, obitelji, prijateljima, hrani, glazbi i svemu ostalom što mi dan donese – istaknula je Viktorija Rađa.

 

Ključne riječi

Komentara 7

U1
ursus_1212
09:11 08.08.2017.

I ova se naradila u životu.

Avatar pad sa Patrie 2
pad sa Patrie 2
10:47 08.08.2017.

poklonio se titovom grobu u beogradu pa je logika da sada ide i do titove špilje na Vis, jugoslavenčina

Avatar Maggy1103
Maggy1103
21:46 08.08.2017.

Dinin? Valjda Dinov! Jeb... bas nepismenost!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije