mišo kovač:

Za 71. rođendan želim si zdravlja i uspješnu turneju na jesen

mišo
Goran Kovačić/Pixsell
18.07.2012.
u 10:00

– Ovo je drugi put u posljednjih 15 godina da na Mišin rođendan nismo na moru. Prošle godine dočekao ga je na oporavku u toplicama – kaže Lidija Kovač (40) koja je rođendan proslavila dva dana prije supruga

Mišo Kovač za 71. rođendan, koji je proslavio prekjučer, odveo je suprugu Lidiju, njenu majku i brata na ručak u zagrebački restoran Zelen dvor. Ondje je stalan gost. Kći Ivana na slavlje nije došla jer je trenutačno kod majke u Tribunju pa je ocu čestitala telefonom. Pjevač je za rođendan poželio zdravlja kćeri, supruzi i, naravno, sebi.

– Ovo je drugi put u posljednjih 15 godina da na Mišin rođendan nismo na moru. Prošle godine dočekao ga je na oporavku u toplicama – kaže Lidija Kovač (40) koja je rođendan proslavila dva dana prije supruga. Kralj estrade najviše je čestitki dobio od obožavatelja. Poželjeli su mu da što prije počne pjevati, a on će im želju i ispuniti. U rujnu kreće na turneju na kojoj će obići desetak gradova, a prije toga s Lidijom će se odmarati na Pohorju.

– Ove godine ne idemo na more jer Mišo teško podnosi vrućine. Možda u rujnu odemo u Šibenik – kaže Lidija. Na Pohorju će, dodaje, Mišo najviše šetati i plivati u bazenu.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije