oduševila pratitelje

Zanosna Lana Jurčević pozirala u donjem vešu na krevetu, pa priznala što jedva čeka

Foto: Instagram
1/12
28.08.2022.
u 15:19

Pjevačica na fotografiji pozira u čipkastom grudnjaku boje lavande i laganoj košulji pastelnih nijansi. Opuštenu atmosferu dodatno naglašavaju i mekani, bijeli jastuci te šalica koju Lana drži u ruci.

Pjevačica Lana Jurčević (37) svoje je pratitelje oduševila novom objavom. Lana je za Instagram pozirala u donjem rublju i bez šminke, a otkrila je i što jedva čeka.

- Kako volim kišu. Jedva čekam da se nebo smrači i počne padati kiša…zbog toga jedva čekam jesen - volim taj neki mir kad se ljudi stišaju i uspore, a nebo radi svoje - napisala je uz fotografiju.

Inače, pjevačica na fotografiji pozira u čipkastom grudnjaku boje lavande i laganoj košulji pastelnih nijansi. Opuštenu atmosferu dodatno naglašavaju i mekani, bijeli jastuci te šalica koju Lana drži u ruci. 

Mnogi pratitelji u komentarima su joj uputili komplimente. "Moja prelijepa draga frendica", "Predivna top, top žena", pisali su te dodali da i oni vole jesen te ostavili brojen emotikone srca.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by La Lana (@lalana)

Podsjetimo, Lana je i nedavno pozirala u krevetu. Tada je objavila fotografiju u elegantnoj zlatnoj kombinaciji. Lana je legla na krevet te zavodljivo pozirala, a uz objavu je napisala ljubavni citat pisca Charlesa Bukowskog.

-Ne zaljubljuj se u ženu koja čita, ženu koja previše osjeća, u ženu koja piše... Ne zaljubljuj se u obrazovanu ženu, čarobnicu, onu koja je u iluzijama, luckastu. Ne zaljubljuj se u ženu koja misli svojom glavom, onu koja zna tko je i dokle može ženu koja vjeruje u sebe.... Ne zaljubljuj se u ženu koja se smije, ili plače dok vodi ljubav, koja zna kako transformirati svoj duh u tijelu i, još više, ne zaljubljuj se u ženu koja voli poeziju (te su najopasnije) - napisala je Lana uz objavu te ubrzo zaradila brojne komplimente pratitelja koje je posebno oduševio citat.

VIDEO Nakon 25 godina braka Rocky se razvodi od 22 godine mlađe manekenke, evo za što ga je optužila

Ključne riječi

Komentara 6

Avatar ŽutiKarton
ŽutiKarton
16:09 28.08.2022.

Jutarnji istovar.

Avatar Hazl113
Hazl113
15:58 28.08.2022.

ide vrijeme, ide.

SZ
SZ123
15:38 28.08.2022.

Ok, Di ste sad dusebriznici??? Znaci kad muskarac iskomentira kako je neka zena sexy to je fuuujjjj, ali kad se zena sama skine I slika kako bi privukla poglede muskaraca onda je to okey.... ma super mi je to....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije