Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 128
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
u dobrom društvu

Zanosnoj Hrvatici Instagram je blokirao video, ona maštovito doskočila tom problemu : 'Pokušajmo opet'

Foto: instagram
1/5
15.07.2023.
u 11:10

Stjepan Hauser je napravio obratu latino hita 'Obsesión, a priliku da napravi atraktivnu koreografiju povjerio je upravo Tini Walme koja se zajedničkom suradnjom pohvalila na svom Instagramu na kojem je prati više od 57.6 tisuća ljudi. U jednoj od objava Tina je objavila isječak iz spota koji joj je Instagram blokirao iz nepoznatih razloga

Plesačica Tina Walme, koju mnogi znaju kao mentoricu iz showa Nove TV 'Ples sa zvijezdama', trenutno radi punom parom na novim projektima, a jedan od projekata na kojem je sudjelovala bio je i spot svjetski poznatog violončelista Stjepana Hausera. 

Hauser je napravio obratu latino hita 'Obsesión, a priliku da napravi atraktivnu koreografiju povjerio je upravo Tini koja se zajedničkom suradnjom pohvalila na svom Instagramu na kojem je prati više od 57.6 tisuća ljudi. U jednoj od objava Tina je objavila isječak iz spota koji joj je Instagram blokirao iz nepoznatih razloga, a sada je odlučila uspomene s tog lijepog projekta još jednom objaviti na svom profilu. 

- Let’s try again! Instagram je blokirao video, ali tu su BTS sa snimanja spota za Stjepana Hausera. Bila mi je čast koreografirati i plesati u novom spotu naziva Obsesión - napisala je Tina u objavi koja je popraćena fotografijama i video snimkama sa snimanja. 

Spot je sniman u Šibeniku, a latino energiju plesačkim umijećem savršeno je dočarao i plesni tim, kojeg su činili Tina Walme, Mateo Cvenić, Christijan Nujster, Mario Ožbolt, Helena Naletilić i Raffaella De Luca.

VEZANI ČLANCI: 

Inače, bezvremenski hit Obsesión, bachata benda Aventura, na početku tisućljeća pokorio je glazbene ljestvice i uz njega su odrasle generacije, a HAUSER je na violončelu uspio prenijeti neodoljiv latino ritam. Zavodljiva melodija prožeta emocijom, čežnjom, senzualnošću i nostalgijom poziva na ples i na podsjeća na tople, ljetne večeri na pješčanim plažama. 

VIDEO Ivana Paradžiković o rođenju sina: 'Cijelu sam noć probdjela plačući'

Ključne riječi

Komentara 1

OB
Oblacni
12:30 15.07.2023.

Bimbo!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije