u sarajevu

Zbog poplava otkazan koncert Baby Lasagne: 'Moje misli i molitve su s obiteljima koje su izgubile voljene i ostali bez domova'

Baby Lasagna održao je prvi od tri koncerta u Beogradu
Foto: F.S./ATAImages/PIXSELL
1/15
04.10.2024.
u 16:00

Dragi moji sarajevski prijatelji, s ogromnom tugom i teškim srcem moram vas obavijestiti da smo odlučili otkazati večerašnji koncert zbog razorne poplave koja je zadesila BiH. U ovakvim trenutcima, glazba se mora ustuknut pred stvarnošću i suosjećanjem prema svima vama koji ste pogođeni ovom strašnom tragedijom", poručio je.

Naš ovogodišnji predstavnik na Euroviziji Baby Lasagna, pravog imena Marko Purišić (29) večeras je trebao održati koncert u Sarajevu, no on je otkazan. Naime, Baby Lasagna je trebao nastupiti u sarajevskom Domu mladih, a gosti su mu trebali biti Katarza&Geko, Dernex band i DJ Isane. Razlog zašto je koncert otkazan su velike poplave koje su pogodile Bosnu i Hercegovinu. 

"S velikim žaljenjem obavještavamo javnost da će se koncert Baby Lasagna koji je bio zakazan za večeras, 4. listopada u Domu mladih u Sarajevu odgoditi. Odluka je donesena zbog katastrofalnih poplava koje su pogodile Bosnu i Hercegovinu, posebno područja Jablanice, Konjica i okolnih općina, gdje je proglašeno izvanredno stanje. Naša misao i podrška idu svim građanima pogođenim ovom nesrećom te smatramo da bi bilo neprimjereno održavati koncert u ovako teškim okolnostima. Sigurnost i solidarnost prema našim sugrađanima u ovim trenucima su na prvom mjestu", napisali su organizatori, prenosi Klix.ba. Naime, poplave u BiH su odnijele 15 života, a velik je broj i nestalih.

Sa sličnom porukom, na svojim se društvenim mrežama javio i Marko. "Dragi moji sarajevski prijatelji, s ogromnom tugom i teškim srcem moram vas obavijestiti da smo odlučili otkazati večerašnji koncert zbog razorne poplave koja je zadesila BiH. U ovakvim trenutcima, glazba se mora ustuknut pred stvarnošću i suosjećanjem prema svima vama koji ste pogođeni ovom strašnom tragedijom. Moje misli i molitve su s obiteljima koje su izgubile voljene i sa svima vama koji ste ostali bez svojih domova. Kada dođe pravi trenutak, vratit ćemo se s glazbom koja će vam, nadamo se, donijeti barem malo radosti. A do tada naše misli su sa svima vama", poručio je. 

Foto: Instagram screenshot

Podsjetimo, Marko trenutno ima puno koncerata, no ovo nije prvi koji je otkazao. Baby Lasagna se nešto ranije obratio španjolskim obožavateljima i poručio: 
- Nažalost moram vas obavijestiti da neću moći nastupiti na Brava Madrid festivalu 2024. godine. Imam jaku prehladu zbog koje ne mogu putovati i nastupati. Nadam se da ćemo se vidjeti iduće godine u Barceloni i Madridu u sklopu moje "Meow Back" turneje. Hvala vam", poručio je Marko koji je prije toga nastupio i na zagrebačkoj Šalati te unatoč kiši i vremenskim neprilikama napravio pravi spektakl. 

GALERIJA Znate li kako doista izgleda majka Marka Grubnića bez trunke Photoshopa?

Baby Lasagna održao je prvi od tri koncerta u Beogradu
1/14
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije