ŽIVOT NA VAGI

Zbog viška kilograma vrijeđali su je čak i najuži članovi obitelji: Marija je sada spremna za promjenu

Foto: RTL
1/3
30.08.2024.
u 21:30

A koliko kilograma Marija ima - ne propustite pogledati na prvom vaganju osme sezone 'Života na vagi' 2. rujna u 21.15 na RTL-u.

Prodavačica Marija Novak dolazi iz Vukovara i priznaje kako je cijeli život imala problema s viškom kilograma. - Naučena sam na svoje tijelo takvo kakvo je. Ne volim ga, ali nije da ga se sramim. I to će se uskoro promijeniti jer uz pomoć ovog procesa, sigurna sam da ću zavoljeti svoje tijelo. Želim promijeniti prehranu i naučiti se zdravo hraniti, a tako ću promijeniti i izgled“, kaže simpatična 25-godišnjakinja, ne skrivajući kako su je u školi često vrijeđali zbog debljine, što su radili i njezini najuži članovi obitelji, no Marija im nikome ništa ne uzima za zlo. 

- Moja motivacija za prijavu u 'Život na vagi' su moje bake koje su me na neki način vrijeđale zbog kilograma i govorile mi da neću moći imati djecu zbog toga - objašnjava Marija koja bi u budućnosti voljela postati majka, a ostalima koji je ne podržavaju poručuje: - Nisam sklona zamjeranju. Ne mogu negativnim ljudima zamjeriti što su takvi, od njih se samo maknem.

VEZANI ČLANCI:

- Voljela bih i da mogu malo više nositi haljine i suknje. Uglavnom nosim ono što mogu naći, a to ne bude nužno lijepo. Zbog debljine se ne mogu normalo obuti, dohvatiti nešto ako je nisko, ne mogu dugo hodati… - objašnjava Marija. Osim što je višak kilograma sprječava u svakodnevnim aktivnostima, kaže kako bi željela ponovno stati na role, voziti se na vrtuljku, isprobati bungee jumping te više putovati. - Voljela bih obići cijelu Italiju - dodaje Slavonka i zaključuje da se u budućnosti vidi negdje na moru i ima dijete.

A koliko kilograma Marija ima - ne propustite pogledati na prvom vaganju osme sezone 'Života na vagi' 2. rujna u 21.15 na RTL-u. 

GALERIJA: Ovo su kandidati osme sezone 'Života na vagi' i ukupno imaju 2547,2 kilograma

1/14

 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije