legendarni glazbenik

Zdravko Čolić uhvaćen u ležernoj šetnji, u ovom izdanju prolaznici su ga jedva prepoznali

Zdravko Čolić
Foto: Promo
1/14
13.07.2022.
u 12:20

Legendarni glazbenik uhvaćen je u Banjoj Luci gdje je stigao na ovogodišnji festival Banja Luka Fest

Slavna glazbena zvijezda i omiljeni pjevač ženske populacije Zdravko Čolić ne može se često vidjeti u javnosti, osim na njegovim koncertima koji također nisu tako česti, pa ga publika na svakom nastupu s nestrpljenjem očekuje.

Iako na sceni u svojim odijelima izgleda daleko mlađe, u svakodnevnim izdanjima legenda Balkana ipak izgleda drukčije.

U ležernom izdanju stigao je i u Banja Luku na glazbeni festival Banja Luka Fest, a tom je prilikom viđen u crnim hlačama, tamnoj širokoj košulji i crnoj kapi, koju je nosio okrenutu naopačke. Ležerno izdanje zbunilo je prolaznike koji su ga jedva i prepoznali.

Fotografiju možete vidjeti OVDJE.

Nedavno je za In Magazin otkrio tajnu kako uspijeva tri sata pjevati i skakati na pozornici:

"Ne znam iskreno, sve je u Božjim rukama. Publika je ta koja je inspiracija najveća, a čovjek kada se bavi nekim poslom, dok to može raditi, treba raditi. Umjetnost nije kao kad se baviš raznim poslovima, završio si ekonomski fakultet, pravni ili neki drugi, ovo je nešto što veže. Ja sam završio ekonomiju, nikad nisam radio u ekonomiji jer sam krenuo u estradne vode, takozvane umjetničke, pa je to nešto što čovjek ne može tako lako objasniti."

Zdravko se za svaki koncert priprema psihički, ali i fizički, marljivo trenira na tjednoj bazi:

"Ne forsiram nešto, to su neke lijepe šetnje, istezanja, vježbe oblikovanja, manje više aerobne vježbe, plivanje kad je ljeto u pitanju. Ali te neke aerobne vježbe, mislim da je kretanje najvažnije u svakom slučaju, šetanje i planiranje su moja preporuka za sve koji imaju vremena za to."

VIDEO Siniša Vuco pokazao kako se sa suprugom zabavljao na koncertu grupe Guns'n'roses

 
Ključne riječi

Komentara 3

LJ
ljudemisi
23:09 13.07.2022.

Imamo mi i tu dovoljno raznih savića i sličnih uvoznih

Avatar Povuci!
Povuci!
13:37 13.07.2022.

U Banja Luci? Čolić? ... i? Koje su dodirne točke s domenom hr. ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije