Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
You Are Wanted?

Želite li bio dio tima najvećih estradnih zvijezda Nine, Rozge, Severina, Sara Jo, TV show, Netflixa, BBC?

Foto: Bruno Zlomislić
1/12
17.01.2024.
u 17:22

Konvencija pod nazivom "You Are Wanted" održava se po prvi puta u hotelu Westin, 20. i 21. siječnja 2024. od jutra do mraka uz svjetski poznata imena iz estrade.

Prva i najveća konvencija ovakvog tipa u Hrvatskoj vođena jednom od najpoznatijih koreografkinja Lidijom Iveković, vlasnicom velikog Plesnog studija Escape, koja koreografira za BBC televiziju - serija Mcmafia i Hotel Portofino, Netflix – film DJ Ibiza, Eurosong u Oslu, organizacija 40 plesača za Europsko prvenstvo u rukometu, košarci, koreografirala je nebrojene reklame za naše i strano tržište, nedavno poznatu reklamu s nogometašem Joško Gvardiol, plesala je na turnejama Nine Badrić, Severine, Lane Jurčević, Tonija Cetinskog, kao i u Broadwayskim mjuziklima u inozemstvu, teško bi bilo nabrojati sve njene uspjehe. 

Najveća plesna agencija Wanted u regiji traži nove talente, a oči širom otvorene uz koreografkinju Lidiju Iveković imaju i ostali svjetski poznati plesači poput Maje Kereš – plesačica Justin Timberlakea, Žiga Sotlar – koreograf turneje Jelene Rozge i brojnih balkanskih zvijezdi kao i estradne zvijezde Sare Jo koja će biti dio eventa. Tu su još i Tina Walme i Mario Valentić pobjednici Plesa za zvijezdama i brojni drugi predavači.

Lidija je pionir hrvatske entertainment industrije, koja je razvila brojne generacije plesača, a ovaj puta nudimo šansu novim nadama da nakon dvodnevne konvencije ostvare svoje snove i rade s najvećim zvijezdama Hrvatske, regije Balkana ali i otvore prozor u Svijet. 

Za to će se pobrinuti instruktori i predavači koji će plesače pripremiti za audiciju, a već sada posebnu pažnju izaziva atraktivna estradna zvijezda  Sara Jo i sama uvijek okružena odličnim plesačima, Maja Kereš prva plesačica do Justina Timberlakea između ostalih brojnih projekata u SAD-u,  Žiga Sotlar  koreograf za novu  turneju Jelene Rozge, ali i druge balkanske zvijezde i evente, Tina Walme poznata influencerica i pobjednica "Plesa sa zvijezdama"; Mario Valentić  profesor kineziologije ali i pobjednik "Plesa sa zvijezdama"; Dolores Duvnjak hrvatska koreografkinja koja živi i radi u Njemačkoj s poznatim estradnim licima, Manuela Kamikovski  diplomirana psihologica posvećena izgradnji pozitivnog odnosa prema nama samima, Virna Hošnjak  poznata koreografkinja i plesna pedagogica.

VEZANI ČLANCI

Konvencija pod nazivom "You Are Wanted" održava se po prvi puta u hotelu Westin, 20. i 21. siječnja 2024. od jutra do mraka uz svjetski poznata imena iz estrade. 

Posebnost konvencije je da uz plesne tehnike jazz-a, heels-a, hip hop-a, latin fusion-a i komercijalnog stila, polaznici će nakon plesa imati još sat vremena razgovora sa svakim predavačem koji će podijeliti svoj inspirirajući plesni put: uspjehe, padove i ponovne uspjehe. Naglasak je Ohrabrujemo početne plesače na teoretski dio konvencije ako se još boje zaplesati s plesačima Sare Jo ili Justin Timberlakea. Poanta konvencije je ipak učenje, a ne savršenstvo. Da bi bili "Wanted" za bilo koji event možemo se inspirirati Tik Tokom, ali i dalje naše tijelo mora doći osjetiti ples. 

Osim plesnih predavača, istaknuli bi Saru Jo kao pjevačicu koja će pričati o drugoj strani suradnje iz perspektive artista te što ona najviše cijeni kod plesača zaključuje Lidija. Jako je važno istaknuti i psihologinju i kineziologa jer da bi postali profesionalci, plesačima je potreban stabilan mentalitet, atletsko tijelo i zdrav život. Ples nije lagan, ali je strašno zadovoljavajući.
Posebno bi naglasili  da je audicija za brojne koncerte, evente, turneje, Cabaret show, televizijske emisije itd istaknula je direktorica Lidija zato ohrabrite se i pokažite na audiciji!

Najveći benefit konvencije je u cijelosti, no postoje razni paketi koje možete pronaći na Instagram profilu @wantedagencycroatia. 
Cilj konvencije je da početni plesači nauče puno praktičnog i teoretskog znanja u plesnoj branši te da su motivirani za daljnji rad, a oni malo iskusniji će imati priliku surađivati s najvećom plesnom agencijom u Hrvatskoj.

Ostalo je svega nekoliko mjesta, kotizacija zato požurite te nam se javite na vrijeme da osigurate svoje mjesto na konferenciji jer možda ste baš Vi nova  Flashdance plesna zvijezda koja će zaplesati osim na hrvatskim pozornicama uz hrvatske estradne zvijezde i na svjetskim pozornicama uz Justina Timberlake, JL-o ili samo osloboditi svoje tijelo da prodiše kroz jednu od najljepših kretnji ples!

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije