NAIŠLA NA KRITIKE

Ženu srpskog nogometaša brutalno napali jer je tulumarila 5 dana nakon porođaja: 'Idi kući, odmaraj s bebom'

Beograd: Proslava petog rođendana brenda Steven Dockman održana je na  splavu Cotier
Foto: Antonio Ahel
1/8
12.09.2024.
u 20:34

Ženu srpskog nogometaša Predraga Rajkovića na društvenim su mrežama mnoge žene napale, zato što je samo pet dana nakon rođenja djeteta išla slaviti

Supruga srpskog nogometaša Predraga Rajkovića, Ana Rajković, 4. rujna rodila je treće dijete, djevojčicu Noru. Naime, čim se oporavila, a za to joj nije trebalo dugo, napustila je rodilište i otišla kući. Nakon toga je odlučila s prijateljima i obitelji proslaviti rođenje prve kćeri. Na štiklama, dotjerana od glave do pete zabavljala se uz harmoniku i narodnu pjesmu. I to se sve dogodilo samo pet dana nakon porođaja, a njezin potez izazvao je žestoku raspravu na društvenoj mreži Instagram. 

Snežana Borjana, supruga omraženog golmana Crvene zvezde Milana Borjana, koji je imao sramotne izjave za Dalmaciju, kako je ona nekoć bila, po njegovim riječima "srpska Dalmacija", na svom je Instagramu objavila fotografiju na kojoj je napisala: "Kraljica majka došla proslaviti rođenje kćeri. Nora", napisala je Srpkinja. 

Nakon tog komentari su se samo nizali na društvenoj mreži X. - Pa ljudi, je li ovo moguće? Žena je rodila prije tri ili četiri dana, a muž sprema slavlje. Stjecajem okolnosti napustila je bolnicu, ali je došla na proslavu. Koliko god to bilo dobro, meni to nije normalno. Idi kući ženo, odmori se s bebom - napisala je jedna korisnica platforme X. - Zar majka ne bi trebala biti stalno s djetetom u tih prvih par tjedana? Svašta, poslije zašto su nove generacije sve anksioznije, depresivnije itd. - dodala je druga.

 

Foto: Instagram

 

 

VEZANI ČLANCI:

 

FOTO Kate Middleton neočekivano objavila novi video i otkrila je li izliječena od raka: 'Život kakav sam poznavala promijenio se'

Beograd: Proslava petog rođendana brenda Steven Dockman održana je na  splavu Cotier
1/20

 

Drugi se pak nisu složili s njima... - Hvala ti Bože da jednom i majka bude na proslavi rođenja djeteta koje je ona rodila - napisala je jedna korisnica na X-u. - Slave rođenje djeteta bez one koja ga je rodila i kad se dogodi da neka može prisustvovati žene se bude - dodala je druga korisnica. 

 

VIDEO Venecijanski filmski festival pun je elegancije i glamira: Evo tko su najbolje odjevene zvijezde

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije