Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
u gradu ljubavi

Zgodna djevojka napadača Hajduka raskošnom proslavom u Parizu obilježila rođendan

Foto: Instagram
1/10
01.07.2024.
u 19:16

Novopečena 28-godišnjakinja Leonie June u objavi je otkrila da su s njom u Pariz doputovali i njezin dragi, Leon Dajaku, te njihova tromjesečna kćerkica Nava.

Manekenka Leonie June i nogometaš Hajduka Leon Dajaku jedan su od najljepših parova SuperSport Hrvatske nogometne lige. Lijepa Leonie i Nijemac kosovskih korijena u Split su stigli u lipnju prošle godine, a zanosna plavuša ubrzo je privukla pozornost domaće javnosti. Sada je na društvenoj mreži Instagram podijelila fotografije iz Pariza s proslave svog 28. rođendana.

June je u opisu objave napisala: - Rođendan u Gradu svjetla - te priložila galeriju fotografija s različitim prizorima. Na jednoj slici pokazala je slavljeničku tortu u obliku srca na kojoj je ispisano 'sretan rođendan', a već na sljedećoj Leonie je navalila na primamljivu slasticu. U hotelskoj sobi dočekali su je buket crvenih ruža, ukrasni baloni različitih boja i oblika te još jedna torta, ovaj put čokoladna, uz koju se nalazila rođendanska čestitka od osoblja hotela. - Draga gospođo Leonie, želimo vam predivan 28. rođendan u Gradu svjetla Parizu! - stajalo je ispisano ukrasnim slovima na komadu finog papira. Novopečena 28-godišnjakinja je u nastavku otkrila da su s njom u Pariz doputovali i Leon te njihova tromjesečna kćerkica Nava. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Leonie June (@leonie__f)

 

Leonie na Instagramu prati preko 60 tisuća ljudi, a dio njih je komentiralo najnoviju objavu: - "Sretan rođendan dušo", "Sretan rođendan ljepoto", "Rođendanska kraljica", "Zaslužuješ samo najbolje, srce moje", "Sretan rođendan za najbolju mamu, volimo te najviše" - neke su u nizu čestitiki, a javila se i Dajakuova majka Blerta koja je također svojoj snahi poželjela sve najbolje: - "Sretan rođendan slatka moja" - napisala je. Vrijedi spomenuti kako je June dolazak u glavni grad Francuske najavila fotografijom u prozirnoj majici, kojom je istaknula besprijekornu liniju samo par mjeseci nakon poroda. 

 

VEZANI ČLANCI:

   

Podsjetimo, Dajaku je prije tri mjeseca postao otac, a njegova partnerica Leonie June ubrzo se javila na društvenim mrežama i oduševila fotografijom. Naime, Leonie je prošlog tjedna rodila djevojčicu kojoj su dali ime Nava. June je rodila carskim rezom, a sada je pokazala kako su ona i djevojčica puštene kući te kako njezin dečko Dajaku provodi vrijeme sa svojom kćeri. Među ostalim fotografijama pokazala je i svoju liniju samo tjedan dana nakon poroda. 

- Ne mogu vjerovati da je ona bila u mom trbuhu prije tjedan dana - napisala je pored fotke u kojoj se vidi da je u kupaonici te je nosila traperice i crni top.

GALERIJA: Novopečena majka i djevojka Hajdukovog igrača pozirala gola: 'Cvjetam'

1/10

 

Inače, Leonie je detalje svog poroda nedavno ispričala za Večernji list. - Rodila sam na carski rez zato što je naša beba bila okrenuta na zadak, omotala joj se pupčana vrpca oko vrata. Bila sam primorana roditi na carski rez - rekla je, pa dodala da joj je u neizvjesnim i teškim trenucima najveća podrška bio hajdukovac koji joj je prisutnošću olakšao porod, a kada je njihova preslatka djevojčica prvi put zaplakala, bili su presretni i uživali u najintimnijim trenucima s njom. Leoni nam je priznala i to da je s Leonom odmah ostala trudna, a kada je došao s treninga kući, priopćila mu je tu lijepu vijest.

Da je trudna saznali smo tek sredinom veljače kada je na društvenoj mreži Instagram i otkrila kako je u desetom mjesecu trudnoće, iako trudnoća traje većinom devet mjeseci. Manekenka i model u lipnju prošle godine preselila se u jedan od najsunčanijih hrvatskih gradova Split zbog Leonova posla i angažmana u Hajduku.

 

VIDEO: Goran Višnjić na predstavljanju Rimčevog robotaksija

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije