Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 37
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VILIBALD VUCO

Zgodni Vucin sin nakon nogometa i pjevanja ima novu karijeru, evo čime se sad bavi

Poznati na finalnoj večeri Splitskog festivala
Foto: Miroslav Lelas/PIXSELL
1/8
10.02.2024.
u 08:00

Nogomet me naučio vrijednostima strpljenja, discipline i suradnje s drugima. Sve te lekcije s terena sada su ključne u mom novom poslu. Rad u timu, razumijevanje potreba drugih i strast prema radu s ljudima postali su mi snažni aduti u svijetu nekretnina, kaže Vilibald o svom novom poslu

Sin Siniše Vuce, 27-godišnji Vilibald Vuco, ima novu karijeru. Kao nogometaš igrao je za Rudeš, španjolskog drugoligaša Alaves, Hrvatski dragovoljac, Stupnik i slovensko Radomlje dok je u mlađim kategorijama branio boje Hajduka. 

Nakon toga zapjevao je na Splitskom festivalu, a iz prvog reda na Prokurativama pratio ga je ponosni otac Siniša. Vuco mlađi zapjevao je 'Udaj se za mene', prvi na Večeri mladih izvođača.

- Sad čekam reakcije Vuce, zanima me što će reći da je bilo dobro, a što trebam popraviti. Otac je najveći kritičar još dok sam igrao nogomet, nema veze sa sportom pa je bio kritičar, a pogotovo sada kada sam u muzici. Samo korigira i popravlja, daje dobre savjete - rekao je Vilibald za Dalmatinski portal. 

VEZANI ČLANCI: 

- Karijera mi je upitna, upitno je hoću li se vratiti nogometu. Radim na tome da ozdravim, a do tada ću uživati u glazbi. Volio bih ići u nekom zabavnom rock smjeru, da ima ritma i energije. Mislim da tu mogu pronaći svoj prostor, ali idemo utakmicu po utakmicu kako bi mi rekli u nogometu - rekao je Vuco. 

Nakon toga je Vilibald ipak nastavio nastupati po domjencima i zabavama, najčešće kao gost drugim izvođačima. Sada je ponovno promijenio karijeru i postao agent za nekretnine. 

"Nogomet me naučio vrijednostima strpljenja, discipline i suradnje s drugima. Sve te lekcije s terena sada su ključne u mom novom poslu. Rad u timu, razumijevanje potreba drugih i strast prema radu s ljudima postali su mi snažni aduti u svijetu nekretnina.

Volim vidjeti osmijeh na licima ljudi kada pronađu svoj dom iz snova, a moja uloga u tome je pružiti im podršku i savjetovanje. Moje iskustvo sportaša omogućuje mi da prilagodim svoj pristup, budem uporan i stalno se razvijam kako bih svojim klijentima pružio najbolje moguće iskustvo.

Rad s ljudima u potrazi za njihovim idealnim domom nije samo posao, već moja strast i zadovoljstvo. Moje iskustvo s terena sada se prenosi u svijet nekretnina kako bih bio podrška i vodič onima koji traže svoj savršeni prostor", piše na stranici agencije za koju radi Vucin sin.

VIDEO: Tko je supruga Ivana Turudića? Ginekologinja radi u zagrebačkoj bolnici, a pojavljivali su se i u javnosti

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije