Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 95
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ples sa zvijezdama

Žiri oduševio spektakularnom koreografijom! Ciboci pokazao isklesano tijelo, plesala i trudna Franka

Foto: Nova TV
1/9
30.05.2022.
u 09:26

Po mnogima najstroži član žirija Marko Ciboci na podiju je pokazao isklesani torzo, a uoči nastupa izjavio je da čak sedam godina nije bio u plesnim latin cipelama.

Iza nas je finale još jedne sezone 'Plesa sa zvijezdama' u kojoj su pobjedu odnijeli Pedro Soltz i Valentina Walme. U uzbudljivom finalu za titulu pobjednika borili su se još i Jelena Perić i Marko Mrkić, Filip Vidović i Paula Tonković (ex Jeričević) i Sandi Pego i Helena Janjušević. Svi finalisti otplesali su dva plesa, a posebno je bilo uzbudljivo vidjeti žiri koji je na podij stao u revijalnom dijelu emisije. 

Po mnogima najstroži član žirija Marko Ciboci na podiju je pokazao isklesani torzo, a uoči nastupa izjavio je da čak sedam godina nije bio u plesnim latin cipelama. 

Foto: Nova TV
- Ponovno sam ušao u plesne latin cipele nakon sedam godina. Bez obzira na podučavanje i showove u Theatar Artsu, latin nisam natjecateljski plesao sedam godina i ovo je bio pravi izazov, no kako je teško žabu nagovoriti da uđe u vodu, tako sam i ja u dobrom društvu vrlo brzo zaboravio na pete i uživao sa svojim kolegama na plesnom podiju - rekao je Ciboci.

Plesnim pokretima oduševila je i Franka Batelić koja je nakon prošle emisije otkrila da je u drugom stanju. Trudnu suprugu iz publike je bodrio suprug Vedran Ćorluka. 

Foto: Nova TV

Gledatelje je oduševila i plesna solo dionica Larise Lipovac koja se tijekom koreografije uspjela čak i presvući, a na plesnom podiju zanimljivo je bilo i vidjeti Igora Barberića koji je zaplesao s prošlogodišnjoj pobjednicom Gabrijelom Pilić. 

VIDEO Meghan Markle odala počast žrtvama masakra i izazvala burne reakcije

Komentara 2

Avatar babinjak1984
babinjak1984
10:37 30.05.2022.

To su zvijezde??

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije