Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 100
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Hrvatski top model

Žiri Top modela još čeka da ih neka od djevojaka obori s nogu

top model
Foto: pixsell
1/12
03.10.2010.
u 23:59

Iz kvantitete se bez problema iskristalizirala kvaliteta - smatra treći član žirija Saša Joka.

Nakon dvije godine pauze započela je druga sezona RTL-ova showa “Hrvatski Top model” čije je zaštitno lice naša poznata manekenka s međunarodnom karijerom Vanja Rupena. Uza stručnu pomoć modnih znalaca Tihane Harapin Zalepugin i Saše Joke, odabrano je dvanaest djevojaka koje se bore za laskavu titulu najboljeg hrvatskog top-modela za 2011. godinu, osvajanje ugovora s uspješnom modnom agencijom te snimanje naslovnice za poznati hrvatski modni časopis.

Suze i prijetnje ispalih

– Nije bio nimalo lagan posao od tisuću prijavljenih djevojaka odabrati njih dvanaest. Nadam se da smo odabrali najbolje, zapravo sam svakim danom sve sigurnija u to jer djevojke na snimanju daju sve od sebe. U početku uopće nisu znale koliki je to rad i odricanje, no danas toga i te kako postaju svjesne. Sve su jako motivirane za pobjedu i uspjeh u ovom poslu, počinju shvaćati što znači biti profesionalac – kaže Tihana Harapin Zalepugin dodajući da je bilo mnogo suza kod djevojaka koje nisu ušle u uži krug.

– Normalna je stvar da djevojke koje nisu uspjele ostvariti svoj san budu razočarane i rasplaču se zbog toga, ali nije normalno kad se u sve to upetljaju roditelji prijetnjama. Znam da svaki roditelj misli da je njegovo dijete najbolje i najljepše, ali u ovakvim situacijama treba biti realan i spreman na poraz – objašnjava Tihana koju smo zatekli na snimanju Hrvatskog Top modela u Milanu.

Želja za dokazivanjem

- Meni posao nije bio težak, dapače, velik broj prijavljenih kandidatkinja olakšao nam je izbor dvanaest zaista najboljih prijavljenih cura. Iz kvantitete se bez problema iskristalizirala kvaliteta - smatra treći član žirija Saša Joka koji je siguran kako je žiri odabrao cure s ozbiljnim manekenskim potencijalom.

- Njih dvanaest bi opisao kao individualistice, svaka je posebna, zajednička im je želja za dokazivanjem i pobjedom. Imam nekoliko favorita, ali jos uvijek čekam da me neka od njih obori s nogu, za sada su izjednačene - kaže Saša.

Komentara 11

LA
lacković
00:01 04.10.2010.

a di je završio prvi hrvatski top model? nisam čuo da nosi revije po milanu, new yorku i parizu.

AA
Aartur
01:33 04.10.2010.

Eto još malo zaglupljivanja za mlade Hrvatice. Ne treba vam ni škola, ni obrazovanje - postanite RTL TOP MODEL, prenemažite se pred kamerama i odgovarajte na stupidna pitanja stupidnih voditelja (\"da li bi dozvolila da te slikaju golu\"?) za obećanih pet minuta slave. Ako nešto pođe naopako, svejedno vam ne treba škola - vaš ćaća će im prijetnjama ubrzo dokazati kako ste ipak veliki talent

SA
sakuranohana
16:20 04.10.2010.

Ova Rupena ima klempava uha, arogantna je i prepotentna. Ide mi na jetra da je strašno.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije