Manifestacija

Za 49. vinkovačke jeseni gosti će se moći provozati fijakerom

Martina Matković
Goran Ferbezar/PIXSELL
04.09.2014.
u 13:49

I ove godine posebno stručno povjerenstvo vinkovačke Turističke zajednice ocjenjivat će najljepše uređene izloge, objekte i ustanove za trajanja 49. vinkovačkih jeseni

I ove godine posebno stručno povjerenstvo vinkovačke Turističke zajednice ocjenjivat će najljepše uređene izloge, objekte i ustanove za trajanja 49. vinkovačkih jeseni, a u subotu 20. rujna, predzadnjeg dana Jeseni, Vinkovčani i njihovi gosti će se moći provozati fijakerom vinkovačkih ulicama, rekla je ravnateljica Turističkog ureda, Martina Matković predstavljajući aktivnosti svoje ustanove za 49. vinkovačke jeseni što se od 12. do 21. rujna održavaju po glavnim medijskim pokroviteljstvom Večernjeg lista.

Predstavljen je i projekt Hrvatske turističke zajednice i Ministarstva turizma "Hrvatska 365" koji ima za cilj produljenje sezone, bolju promociju odabranih destinacija u posezoni i predsezoni. Riječ je o pilot projektu u kojemu je, kao jedna od rijetkih kontinentalnih destinacija mjesto našla i "Srijem i Slavonija" koju čine gradovi Vinkovci, Vukovar i Ilok. Ministarstvo turizma je Vinkovcima dodijelilo 350 tisuća kuna za adaptaciju i uređenje vinkovačkog Turističkog informativnog centra koji se nalazi u jednoj od najstarijih zgrada vinkovačke barokne jezgre. Radovi počinju 1. listopada.

>> Na 49. vinkovačkim jesenima predstavljaju se i branitelji-poduzetnici

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije