Euforični Petrović

Aco: Igrači su zaslužni što je Cibona..., ovaj, Cedevita izborila završnicu

\'22.02.2011., Kosarkaski centar Drazen Petrovic, Savska 30, Zagreb - Eurokup, skupina I, 5. kolo 2. kruga, Cedevita - Hemofarm. Aleksandar Aco Petrovic. Photo: Antonio Bronic/PIXSELL\'
Antonio Bronic/PIXSELL
31.03.2011.
u 11:13

Trener Cedevite Aco Petrović jučer je nakon pobjede nad Estudiantesom i plasmana na Final four od sreće zaboravio i koju momčad trenira. Nije mu za zamjeriti!

Trener Cedevite Aco Petrović jučer je nakon pobjede nad Estudiantesom i u uzvratnom susretu te plasmana na završni turnir Eurokupa naoko mirno konstatirao:

- Najvažnije je bilo da izdržimo te početne dvije-tri minute.

No temperamentni trener nije dugo skrivao svoje emocije:

- Pa ovo graniči sa znanstvenom fantastikom!

Zaboravio je Petrović i koju momčad trenira:

- Igrači su su najzaslužniji što je Cibona, oprostite Cedevita, izborila nastup u završnici

O Vedranu Vukušiću:

- Čovjek već mjesec dana ne trenira, a i ovu i prvu utakmicu četvrtfinala bio je fantastičan, ključan!

Komentara 3

NE
neverane
19:32 31.03.2011.

Aco je kvalitetan trener.

LA
lacković
12:26 31.03.2011.

aci je cibona i dalje u srcu :)

BE
belizar
10:40 01.04.2011.

cibona ima ime, povijest, trofeje....naravno da se zabunio, ipak je on dijete tog kluba. cedevita možda bude blizu ciboni, po tim parametrima....za nekih 30 godina. trenutno su bolji na terenu i po financijama.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije