JAMIE REDKNAPP:

Alexis Sanchez bi mogao ostaviti utjecaj kao Luis Suarez

Alexis Sanchez
Reuters/PIXSELL
03.11.2014.
u 09:43

- Zbog načina na koji je Alexis startao u Arsenalu teško ga je ne usporediti sa Suarezom. Obojica su gladni igre, a Sanchez je u prednosti zbog svoje brzine - smatra Redknapp.

Jamie Redknapp aktivno piše kolumnu za Daily Mail, a u posljednjoj je naveo da bi Alexis Sanchez mogao u Arsenalu imati utjecaj kao što je u Liverpoolu imao Luis Suarez.

- Zbog načina na koji je Alexis startao u Arsenalu teško ga je ne usporediti sa Suarezom. Obojica su gladni igre, a Sanchez je u prednosti zbog svoje brzine. Suarez je u Ajaxu igrao krilnog napadača, kao i Sanchez u Barceloni. Ipak, Čileanac u reprezentaciji igra u sredini napada, što može igrati i u Arsenalu, a to mu je prednost pred Suarezom - pojasnio je Redknapp pa nastavio:

- Sviđa mi se kako Sanchez ide ravno prema suparničkom golu. Pogledajte samo kako je protiv Hull Cityja zabio gol glavom. Nije loše za igrača visokog samo 170 centimetara.

Ipak, ima netko kome se Sanchez neće sigurno toliko svidjeti, a riječ je o njegovom konkurentu u vrhu napada - Olivieru Giroudu.

- S povratkom Thea Walcotta, Giroud bi mogao dobiti 'Andy Carroll sindrom', pitat će se kako izboriti mjesto u momčadi. S napadom u kojem su još Welbeck i Walcott, vrlo teško - zaključuje Redknapp.

No dok se Giroud ne vrati, a neće ga zbog ozljede biti u punoj formi do prosinca ili početka sljedeće godine, tko zna što će se sve dogoditi. Poznato je koliko problema s ozljedama Arsenal konstantno ima, a posebno se to odnosi na Walcotta.

Jasno je samo da Sancheza sigurno neće istisnuti ako Čileanac nastavi ovako igrati, a nema razloga da ne nastavi. Nakon što ga je Barcelona olako odbacila nakon dvije godine šikaniranja željan je dokazivanja, u svakom susret daje sve što ima u sebi.

>> Zarađuje 200.000 eura tjedno, a nekada je prao automobile i tukao se za novac

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije