KRALJEVSKI KLUB

Ancelotti je odlučio: 'Za Real je tržište zatvoreno'

LaLiga - Real Madrid Press Conference
Foto: Isabel Infantes/REUTERS
1/3
23.08.2024.
u 15:30

Nećemo potpisati nijednog igrača u zadnjoj minuti. Čak ni srednjeg braniča. Tržište je za nas zatvoreno. Nije to nikakav rizik. Imamo dobre igrače

Real Madrid nije dobro ušao u novu sezonu. Iako je osvojio UEFA Superkup svladavši Atalantu s 2-0, u ligi je kiksao odmah na startu odigravši 1-1 protiv Mallorce.

Bila je to utakmica u kojoj je zapravo Mallorca bila opasnija. Nakon izjednačenja Mallorce u 53. minuti Real je bio potpuno bezidejan. Imao je posjed i tražio slobodan prostor za stvaranje šansi, međutim ništa specijalno nisu napravili, a na drugoj strani svaka kontra je završavala velikom šansom koja ipak nije završila u mreži. 

Real je u ovom prijelaznom roku ostvario željeni cilj, doveo je Kyliana Mbappea, a konačno je aktiviran i Endrick, međutim ostao je bez Kroosa, Nacha i Joselua. I to je to što se tiče ovog prijelaznog roka, tako kaže trener Carlo Ancelotti.

GALERIJA Raskoš u kojoj živi Luka Modrić: Vila s više od 2500 kvadrata i skupi automobili

LaLiga - Real Madrid Press Conference
1/19

''Nećemo potpisati nijednog igrača u zadnjoj minuti. Čak ni srednjeg braniča. Tržište je za nas zatvoreno. Nije to nikakav rizik. Imamo dobre igrače. Imamo Ascencia, Jacoba i Tchuamenija koji mogu pomoći na puno kritičnih pozicija", rekao je.

Teško je reči je li donio ispravnu odluku s obzirom da se radi o najtežoj sezoni u povijesti madridskog kluba u kojoj će igrati na još šest natjecanja. Uz to, zbog gužve u rasporedu kroz cijelu sezonu odlučio je igračima pojedinačno davati i slobodne dane, pa čak i tjedne, što je u redu s obzirom da je fizičko zdravlje igrača najvažnije, ali zbog tih odluka ispada da je Realov kadar prekratak što jednim dijelom dodatno komplicira situaciju

VIDEO Poletjela je i boca: Otkriveno što je trener Slavena rekao sucu. mogao bi dobiti drakonsku kaznu

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije