KAKAV KOMPLIMENT

Roberto Carlos: Modrić je veća legenda Reala od mene, Zidanea i oba Ronalda

Luka Modri? ispisao povijest! Hrvatski kapetan osvojio Zlatnu loptu
EXPA/ Pressesports/ Alain Mounic
21.08.2024.
u 22:35

Cristiano Ronaldo našao se na drugom mjestu, Zidane na trećem, dok je brazilski Ronaldo zauzeo četvrto mjesto. Sebe je skromno smjestio na posljednje, peto mjesto

Legendarni bivši nogometaš Real Madrida Roberto Carlos nedavno je u intervjuu za stranicu 443 sudjelovao u popularnom izazovu na društvenim mrežama. Zadatak je bio poredati pet legendi Kraljevskog kluba bez prethodnog znanja o tome koja će imena biti ponuđena.

Carlos je dobio Zinedinea Zidanea, Cristiana Ronalda, Luku Modrića, Ronalda Nazarija, poznatog kao "pravi Ronaldo", te samog sebe. U ovoj prestižnoj konkurenciji odlučio je prvo mjesto dodijeliti hrvatskom kapetanu. Cristiano Ronaldo našao se na drugom mjestu, Zidane na trećem, dok je brazilski Ronaldo zauzeo četvrto mjesto. Sebe je skromno smjestio na posljednje, peto mjesto.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli 433 (@433)

Inače, danas 51-godišnji Roberto Carlos radi kao ambasador Real Madrida, a iza sebe ima kratku, ali neuspješnu trenersku karijeru u Turskoj, gdje je vodio Sivasspor i Akhisarspor. Tijekom svoje igračke karijere proveo je 11 godina u Realu, postigao 70 golova te se smatra, uz Brazilca Marcela, najvećim lijevim bekom u povijesti Kraljevskog kluba, ali i jednom od najboljih uopće.

VEZANI ČLANCI:

FOTO Čudo od arhitekture: Ovako će izgledati novi najveći stadion na svijetu. Mogao bi ugostiti finale SP-a 2030.

Luka Modri? ispisao povijest! Hrvatski kapetan osvojio Zlatnu loptu
1/10
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije