NASLJEDNIK JAKIROVIĆA

ANKETA Tko treba biti novi trener Dinama?

Dinamo i Lokomotiva sastali se u zaostalom 4. kolu SuperSport HNL-a
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
1/6
24.01.2024.
u 14:43

Mjesto trenera Dinama iznimno je atraktivno pa ne čudi što se kao potencijalne kandidate spominje puno imena.

Sergej Jakirović broj zadnje dane, možda i sate na klupi Dinama. Doznajemo da je izgubio povjerenje Uprave i Izvršnog odbora, a na klupi ga drži jedino stavka u ugovoru po kojem bi mu Dinamo, u slučaju prijevremenog raskida trebao isplatiti 6 plus 6 plaća. A to bi značilo da bi Dinamo istodobno na plaći imao već trećeg "bivšeg" trenera – Čačića, Bišćana i Jakirovića.

Danas ujutro održane su konzultacije članova Uprave i Izvršnog odbora, i gotovo jednoglasan je stav da Jakirović nije taj koji može plave dovesti do naslova. Kredite je potrošio, a službeno će postati bivši onog trenutka kada u klubu pronađu novog trenera.

VEZANI ČLANCI:

Mjesto trenera Dinama iznimno je atraktivno pa ne čudi što se kao potencijalne kandidate spominje puno imena. U našoj anketi izjasnite se koga biste željeli.

 

Ključne riječi

Komentara 31

MA
Marsi
16:47 24.01.2024.

Tko bi se lud prihvatio trenirati ovakv Dinamo?!

AN
Antonio1952
15:55 24.01.2024.

Potrosili su nekoliko trenera za godinu dana, a Dinamo sve losiji, izgleda nije problem samo u treneru.

EJ
ejStef
15:57 24.01.2024.

Budući da je Možemo sad dio uprave, onda treba neki zeleno-rodno-crveno osviješten. Struka je ionako očito u drugom planu (ili trećem, desetom...).

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije