REAKCIJA TRENERA

Ante Čačić: Nemam što zamjeriti igračima, samo ja mogu biti kriv za poraz

Susret Dinama i Milana u petom kolu UEFA Lige prvaka
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
1/21
25.10.2022.
u 23:06

- Rezultat je visok, ali nemam što zamjeriti svojim dečkima. Kod većeg dijela utakmice izgledali smo dobro, ali sada se okrećemo domaćem prvenstvu.

Dinamo i Milan odigrali utakmicu 5. kola grupne faze Lige prvaka na rasprodanom Maksimiru. 

Nakon utakmice svoje prve dojmove podijelio je trener plavih, Ante Čačić:

- Dobro smo ušli u utakmicu i imali svoje prilike. No, kada dođete u rezultatski minus teško je igrati protiv ovakve ekipe. Gol za 2:0 nas je ubio, ali moram čestitati svojim dečkima. Igramo s velikim klubovima, Milan je sjajna momčad. Kada smo počeli preskakati igru, gubili smo loptu. Oni su jako dobri u skoku - rekao je Čačić i dodao:

- Rezultat je visok, ali nemam što zamjeriti svojim dečkima. Kod većeg dijela utakmice izgledali smo dobro, ali sada se okrećemo domaćem prvenstvu.

Dinamo u posljednjem kolu igra protiv Chelseaja.

- Nama je Liga prvaka bonus. Tu možemo dosta naučiti i to je zalog za bolju budućnost - rekao je Čačić i naglasio:

- Idemo tamo odigrati dobru utakmicu pa ćemo vidjeti. Igramo protiv dobrih ekipa, napravit ćemo sve. Nemam što zamjeriti igračima, za ovaj poraz mogu biti kriv samo ja.

Standings provided by Sofascore

 

Komentara 12

FR
freeshooter
00:20 26.10.2022.

...ovo je samo priča o tome, kada trener, hrabre plave lavove, koji su rušili sve i svakoga, pretvori u alibi igrače, zečje hrabrosti... nažalost Čačko, pojela te situacija i tvoje razmišljanja o postavi igre, prije svega sa RB Salzburgom, a kojeg smo mogli i morali dobiti, dvaput... no otišao si ti u krivom smjeru... definitivno, nije ovo igra dostojna dinama, i stavimo rezultat sa strane, nema igre... ponovit ću, Čačko nemamo igu...

GE
generacija57
06:37 26.10.2022.

Više ste pucali na svoj gol,nego na Milanov.

BE
Berri
23:08 25.10.2022.

Preuzeo odgovornost, ali neće dati ostavku.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije