Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 151
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HSN Je POZVAO

Asanovićeva kći dizajnira odijela za reprezentativce i stožer

anamarija asanovic (1)
Pixsell
22.05.2012.
u 20:19

Tamnomodra odijela, smeđe kravate, bijela i svijetloplava košulja bit će novi elegantni imidž kockastih

S Eurom 2012. starta i novi izgled naše nogometne reprezentacije! Čak su 54 muška odijela i tri ženska kompleta pripremljena uz dodatnu modnu opremu za nogometaše i članove Izvršnog odbora i Bilićeva stručnog stožera. Djelatnici Siscije u utorak su u Rovinju uzimali mjere igračima, a odijela će dobiti uoči polaska u Poljsku. Cipele i remenje iz poznatog su zagrebačkog obrta Strugar. Izboru modela odijela, košulja i cipela, radi njihove modne preinake, pridružila se mlada hrvatska modna dizajnerica Anamarija Asanović, kći Bilićeva pomoćnika Aljoše, školovana u Milanu.

– Odlična su odijela, baš krasna – kazao je Ognjen Vukojević.

>> Što kaže Anamarija i misli li da je u sukobu interesa, čitajte u tiskanom izdanju Večernjeg lista u srijedu <<

Komentara 7

Avatar rajon rondo
rajon rondo
22:21 22.05.2012.

Sukob interesa ?????

SK
skinner
22:57 22.05.2012.

u repki igraju igrači (upitne kvalitete) iz menadžerske agencija bilićevog brata, ili mamićevog brata, ili štimčevog brata... odjela im kroji asanovićeva kćer ma kakav sukob interesa, molim vas lijepo kak je lako biti uspješan kad imaš pravog brata ili tatu

OB
-obrisani-
20:57 22.05.2012.

Bog ti dao sve najbolje lijepa Hrvatice !!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije