FORMULA PONOVNO U SAD-u

"Austin je savršen za utrku formule"

FIA
Reuters
26.05.2010.
u 13:02

Formula 1 se od 2012. godine ponovno vraća u SAD. Formula One Management i organizator utrke, Full Throttle Productions, dogovorili su desetogodišnju suradnju.

Promotori Velike nagrade SAD-a tvrde da je grad Austin u Teksasu savršeno mjesto za održavanje utrke.

- Austin je više za F1 nego NASCAR publiku. Geografski položaj, novac, noćni život, glazba, to je sve ono što se uklapa u svijet Formule 1, rekao je Tavo Hellmund, partner u Full Throttle Productionsu.

- Teksas nikad nije imao neki svjetski događaj. Mislim da će svakako sad biti ponosni na to. Gospodarski učinak je gotovo jednak onome kad je Super Bowl - rekao je senator Kirk Watson.

Posljednja Velika nagrada SAD-a održana je 2007. godine. Slavio je tada u Indianapolisu Lewis Hamilton.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije