BIO S IVANIŠEVIĆEM

VIDEO Australci dronom potajno snimali Novaka Đokovića, svjedok ispričao: 'To se zove nelagoda'

11.01.2022.
u 09:34

Srbin je ovaj put odradio zatvoren trening, kamere nisu mogle snimati, a na vratima su stajali čuvari.

Novak Đoković sprema se na nastup na Australian Openu iako postoji mogućnost da mu se viza ponovno oduzme.

Prvi tenisač svijeta po drugi je put trenirao na Rod Laver Areni u Melbourneu uoči Grand Slama koji je osvojio devet puta u karijeri.

Srbin je ovaj put odradio zatvoren trening, kamere nisu mogle snimati, a na vratima su stajali čuvari.

No, australski 9News uspio je potajno snimiti Đokovića i to iz zraka. Poslali su dron s kamerom koji je snimio kako Đoković vježba uz trenera Gorana Ivaniševića.

"Tip ide na rekord svih vremena u muškim grand slamovima, a može ga snimiti jedino dron jer ga je Australian Open skrio od pogleda. U kakvom bizarnom vremenu živimo", napisao je australski novinar Ben Rothenberg. Nakon toga je dodao izjavu sugovornika kojeg je sreo uz terene:

"Đoković je prije svog termina na terenu došao u teretanu. Svi su šutjeli i buljili u njega. To se zove nelagoda."

>> Pogledajte i video

 

Ključne riječi

Komentara 21

MI
miroslav50
10:25 11.01.2022.

Jedinu nelagodu trebaju osjećati svi koji su ZDRAVOM SPORTAŠU priuštili nevjerojatnu birokratsku torturu. Svi ostali trebaju nastaviti živjeti svoje živote i prestati vjerovati političarima.

BL
Blacknemesis8
10:30 11.01.2022.

Ma, hajde, muka je vidjeti neke osude ovdje. To nisu komentari nego povracanje. Sudili bi ljudima, jeli..?! Antivakxeri...?! Treba se cijepiti, ali nijedna vlada nije objasnila ljudima sto se zapravo dogada i sto su zapravo ova cijepiva.

BL
Blacknemesis8
10:27 11.01.2022.

Sta nisu testirali na ulazu sve koji dolaze u zemlju i gotovo..?! U nekim zemljama nemozes uci u lokal bez testiranja. Radi se problem zatucanih obicnih piskarala. Koji ionako nerade nista osim stambiljanja i saranja olovkoma. To su nam sluzbenici i šefovi kojikakvi. Birokraciju treba potjerati van ns polja krompira i salate. Da vide sta ljudi rade od 5 ujutro pa do zalaska sunca. Banda.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije