slobodno skijanje

Australka Lassila zlatna u aerialsu

Lassila
Reuters
25.02.2010.
u 09:11

Lydia Lassila, australska 28-godišnja natjecateljica u slobodnom skijanju, osvojila je zlatnu medalju u disciplini aerials na Zimskim olimpijskim igrama u Vancouveru.

Lassila je prošle sezone u ovoj disciplini bila osvajačica Svjetskog kupa, a ovo su joj bile treće Igre. U Torinu je prije četiri godine osvojila 14. mjesto u ovoj disciplini. Njezina je karijera bila protkana ozljedama, a na Igrama u Torinu je zadobila ozljedu koljena zbog koje je pauzirala čak 16 mjeseci!

Zanimljivo je spomenuti da je njezin suprug Lauri, bivši finski natjecatelj u ovome sportu, ali u disciplini moguli.

Lassila je natjecanje završila sa 214.74 boda. Srebro i bronca odlaze u Kinu. Druga je bila Nina Li (207.23), a treća Xinxin Guo (205.22).

ZOI, slobodno skijanje (žene), aerials:

1. Lassila (Aus) 214.74
2. Li (Kin) 207.23
3. Guo (Kin) 205.22

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije