TREĆE KOLO HNL-a

Bad Blue Boysi jednom porukom bocnuli hajdukovce. Pogledajte što su poručili

Osijek i Dinamo sastali se u 2. kolu SuperSport HNL-a
Foto: Davor Javorovic/PIXSELL
1/3
16.08.2024.
u 16:00

Maksimir, 21 sat! Europske utakmice bi trebale biti nagrada za nas kao navijače za sve što pokazujemo u domaćem prvenstvu s kojim sve počinje i završava

Dinamo i Šibenik večeras otvaraju treće kolo HNL-a. Ove dvije momčadi su nakon dva kola jedine sa stopostotnim učinkom te će od večeras jedna sigurno ispustiti taj učinak, a možda i obje u slučaju remija.

Dinamo i Šibenik u prijateljskim su odnosima, a uoči utakmice Bad Blue Boysi su objavili poruku kojom su najavili utakmicu protiv momčadi iz Šubičevca te svoj prvi ovosezonski nastup u Ligi prvaka protiv Qarabaga:

"Maksimir, 21 h! Europske utakmice bi trebale biti nagrada za nas kao navijače za sve što pokazujemo u domaćem prvenstvu s kojim sve počinje i završava i zato su za nas ovakve utakmice najmanje jednako važne kao i one koje slijede u europskim natjecanjima. Ova utakmica je odličan uvod u spektakl koji nas očekuje u utorak i najbolje od nogometa što hrvatski sjever i jug imaju. Vidimo se na Maksimiru!"

Po riječima BBB-a ispada da je Šibenik trenutno najbolji klub iz Dalmacije te će Hajduk i njegovi navijači ovo svakako doživjeti kao provokaciju, a možda i navijači ostalih hrvatskih klubova jer zašto su BBB-ovci ovakvu poruku poslali baš dan nakon što se niti jedan klub nije proslavio u Europi? Naime, Hajduk i Osijek su završili svoju europsku priču ispadanjem od Ružomberoka i Zire u Konferencijskoj ligi, a Rijeka će protiv susjedne Olimpije Ljubljane nastaviti svoj europski put u play-offu istog tog natjecanja nakon ispadanja u Europskoj ligi protiv Elfsborga

No, imaju i pravo jer njihov klub je po svemu najbolji u Hrvatskoj. Čak i prošle sezone kad su bili daleko od onog pravog Dinama i tek u 33. kolu prvi put zasjeli na vrh ljestvice, dohvatili su dvostruku krunu. U svoju europsku priču protiv Qarabaga ulaze tek u play-offu te  im je mjesto u glavnom turniru Europske lige zagarantirano.

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Ričard
Ričard
19:01 16.08.2024.

Šibenčani vajik uz glavni grad, ma di on bia.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije