NAKON GOLA IRCIMA

Balotelli uzvratio hrvatskim navijačima: Ku..ini sinovi!

'Italian forward Mario Balotelli reacts during the Euro 2012 championships football match Spain vs Italy on June 10, 2012 at the Gdansk Arena.            AFP PHOTO / CHRISTOF STACHE'
'CHRISTOF STACHE'
19.06.2012.
u 20:58

Talijanskog napadača na travnjaku je rukama ušutkao ga suigrač Leonardo Bonucci

Slavlje gola kojeg je Mario Balotelli zabio Ircima dobilo je pozadinsku priču nakon što su revni talijanski novinari dobro pregledali snimku.

Mario se, umjesto da tradicionalno otrči igračima ili navijačima, okrenuo prema klupi azzurra i počeo vikati. Ušutkao ga je Leonardo Bonucci rukama, a nakon utakmice objasnio je što se dogodilo:

- Mario je vikao nešto na engleskom. Shvatio sam da želi poslati poruku nekome, no primirio sam ga. U svlačionici smo o tome još razgovarali.

Mediji s Apenina su danas pustili informaciju kako su Marijeve riječi bile upućene hrvatskim navijačima koji su mu bacili bananu na travnjak u Poznanju.

- Vi ste ku..ini sinovi! - navodno se derao Balotelli, barem tako objašnjavaju talijanski mediji.

Ključne riječi

Komentara 13

PR
propalismoFranjoskroz
21:53 19.06.2012.

imaš sve na svijetu,lovu,slavu,dobar auto,kuću,lijepe žene,sve.Al ne možeš nikako sakrit da si ipak samo mali iskompleksirani seljančić....

GO
golo
23:39 19.06.2012.

pa ovaj je prije pocetka natjecanja izjavio da ce ubiti ako ga netko zove nakakovim imenima, svak ima pravo da voli ili da nevoli, mislim da njegovo ponasanje treba vise kazniti nego one koji su bacali banane iako to nije pristojno i smeta hrvatskoj uopce i mora se iskorjeniti, nu da opet pitam , tko je njemu dao pravo da prijeti ubojstvom, i sto ce platini, ne kazniti takovoga, bravo platini, mozda si njemu slican

LC
luka_cro
21:29 19.06.2012.

A sad znaci cjela Hrvatska kriva sto oni glupani bacaju banane na tebe!?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije