Briga za Martina

Barcelona mjesec dana bez ozlijeđenog Piquea

gerard pique
Reuters (Ilustracija)
02.04.2014.
u 10:11

Pique će, osim nekoliko prvenstvenih susreta, propustiti i uzvrat protiv Atletica, a vrlo vjerojatno i utakmicu finala Kupa kralja protiv Real Madrida

Osim što Barcelona sinoć nije uspjela na svom terenu ostvariti prednost protiv Atletico Madrida u četvrtfinalu Lige prvaka, Gerardo Martino suočio se s još jednim problemom. Naime, već na početku utakmice ozlijedio se Gerard Pique, koji je nezgodno pao nakon duela s Diegom Costom.

Odmah je morao izaći iz igre, a ispostavilo se da je ozljeda kuka ozbiljnija nego što se mislilo pa će španjolski branič pauzirati mjesec dana. Velik je to udarac šampionskim ambicijama katalonskog kluba, koji je ionako deficitaran na poziciji braniča. Tako će u važne bitke morati bez najboljeg obrambenog igrača.

Pique će, osim nekoliko prvenstvenih susreta, propustiti i uzvrat protiv Atletica, a vrlo vjerojatno i utakmicu finala Kupa kralja protiv Real Madrida. Za očekivati je da će u narednomrazdoblju stoperski par činiti Mascherano i Bartra.

Komentara 1

MA
marlboro69
12:04 02.04.2014.

Neki mediji pišu 4 mjeseca pauze a neki mjesec dans!? Nema druge nego da medijske kuće zaposle i ortopede po redakcijama ha ha ha

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije