'DA NEMA RATA...'

Baturina je već bio na izlaznim vratima Dinama? Javila se legenda vatrenih i otkrila pozadinu priče

Dinamo i Varaždin sastali se u zaostalom 5. kolu SuperSport HNL-a
Foto: Josip Regovic/PIXSELL
1/3
08.07.2024.
u 21:50

Financijski smo mi bili spremni poslati ponudu Dinama, međutim prvi korak je bio razgovor s njim, njegovim roditeljima i da nema rata, ja mislim da bi taj transfer davno bio završen - kazao je

Nije tajna da je Martin Baturina najvrijedniji eksponat u Dinamovoj svlačionici ovoga trenutka. Taj 21-godišnji hrvatski reprezentativac na Transfermarktu je odmjeren na 20 milijuna eura, što ga čini daleko najskupljim i u HNL-okvirima, ali i mnogo šire. Ovoga ljeta bit će veliki izazov za upravu Dinama zadržati ga, a već je odavno na radaru velikih europskih klubova.

Među ostalima, za njega se interesirao i ukrajinski Šahtar. Klub iz Donjecka, prvak svoje zemlje, za glavnog operativca ima svog dugogodišnjeg igrača Darija Srnu. Ovoga je vikenda Šahtar odigrao i pripremni dvoboj s Hajdukom, a u povodu toga intervju je dao za Dnevnik Nove TV. U njemu je rekao pokoju riječ i o interesu za Baturinu:

Dinamo i Varaždin sastali se u zaostalom 5. kolu SuperSport HNL-a
1/13

- Bili smo zainteresirani za Martina Baturinu, u 12. mjesecu sam pričao s njim i njegovim roditeljima, međutim rat kojeg se nažalost svi oni boje, je odlučio. Postoje još neke varijante u vezi hrvatskih igrača koji mogu nositi i obući Šahtarov dres - rekao je Srna uz dodatak:

- Financijski smo mi bili spremni poslati ponudu Dinama, međutim prvi korak je bio razgovor s njim, njegovim roditeljima i da nema rata, ja mislim da bi taj transfer davno bio završen. Međutim taj nesretni rat koji još uvijek traje, je jedna velika prepreka u dolasku igrača u Šahtar, pogotovo iz Europe u ovom trenutku.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije