Vaterpolo

Besplatno na derbi između Mladosti i riječkog Primorja

mladost, primorac
Goran Kovačić
03.10.2009.
u 09:50

Danas počinje Jadranska vaterpolska liga, a derbi se igra na Savi. U 18 sati (ulazak je besplatan) rekonstruirana Mladost dočekuje ojačano riječko Primorje.

– Čeka nas teška utakmica. Primorje se pojačalo Frankovićem, Bukovcem i povratnikom Carom, ali idemo po pobjedu – kazao je trener Mladosti Emil Nikolić.

Ostali parovi: Jadran (HN) - Jadran (ST) (18), Mornar - Primorac (19), Budva - Šibenik (18), Cattaro - Koper (19) i Jug - Medveščak (19). (af)

Ključne riječi

Komentara 1

TN
terra_nuova
10:27 03.10.2009.

Dobro,kad se buju nasi \"novinari\" odlucili priznati,da se rijec derby moze koristiti samo samo takmicenje dva kluba iz istog grada ili regije.Postoji derby Dinamo-Zagreb,ali ne postoji derby Dinamo-Hajduk. Ili mozda lazem ???

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije