VELIKO FINALE

Bijač najavio derbi sa Srbijom: 'Imaju najboljeg igrača svijeta'

Water Polo - Men's Semifinal - Hungary vs Croatia
Foto: UESLEI MARCELINO/REUTERS
1/4
10.08.2024.
u 15:40

"Zaista smo svima dokazali kakvu kvalitetu imamo. Držimo konstantu tijekom cijele godine, možemo biti ponosni kako god završilo, ali nećemo se zadovoljiti time", rekao je Marko BIjač

Vratar hrvatske vaterpolo reprezentacije, Marko Bijač, fantastično je igrao u četvrtfinalnoj i polufinalnoj utakmici vaterpolskog turnira na Olimpijskim igrama u Parizu. Hrvatski vaterpolisti su uspješno prešli preko svih prepreka i ove nedjelje se u 14 sati protiv reprezentacije Srbije bore za olimpijsko zlato. Kapetan Bijač najavio je utakmicu.

“Teško je reći koji je recept protiv njih. Prepuni su sjajnih pojedinaca, predvođeni Jakšićem i možda najboljim igračem svijeta Mandićem. To su dva imena na koja će naša pozornost najviše biti usmjerena, ali sjajno su pokriveni. Očekuje nas težak zadatak", rekao je Bijač pa nastavio o snagama hrvatske momčadi:

GALERIJA Hrvatski vaterpolist postao pravi hit u Parizu! Pogledajte kako Milanović izgleda uz našeg diva

Water Polo - Men's Semifinal - Hungary vs Croatia
1/12

“Naša je najveća snaga kolektiv i karakter koji pokazujemo iz natjecanja u natjecanje. Pokazali smo da smo najbolji kad je najpotrebnije. Odigrali smo sjajno zadnje dvije utakmice i nadam se da će tako biti i u finalu. Sjajno smo međusobno povezani. Dobri smo prijatelji i užitak je svaki put doći na pripreme reprezentacije.”

Hrvatska reprezentacija igra treće finale u osam mjeseci. Nakon poraza u finalu Europskog prvenstva protiv Španjolske, uzeli su svjetsko zlato protiv Italije. Sada će se nastojati okititi olimpijskim zlatom. “Nevjerojatan uspjeh. Zaista smo svima dokazali kakvu kvalitetu imamo. Držimo konstantu tijekom cijele godine, možemo biti ponosni kako god završilo, ali nećemo se zadovoljiti time, učinit ćemo sve da uzmemo to zlato”, zaključio je kapetan Bijač.

VIDEO Hrvatsku junakinju otac je napustio dok je imala pet godina, a 2008. gledala je smrti ravno u oči

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije