OTPUTOVALA U SOPOT

Blanka nakon dvije i pol godine opet na velikom natjecanju: Ako uđem u finale, sve je moguće

Blanka Vlašić
Foto: Ivana Ivanović/Pixsell
1/2
04.03.2014.
u 14:13

- Najviše smo koncentrirani na kvalifikacije koje su na rasporedu u petak u 10 sati, a ukoliko uđem u finale, sve je moguće - rekla je Blanka.

Blanka Vlašić danas je otputovala u Sopot, gdje će se od 7. do 9. ožujka održati Svjetsko dvoransko prvenstvo u atletici. Naša skakačica u vis tvrdi kako nema velika očekivanja te kako su najvažnije kvalifikacije.

- Sigurno da je svojevrsno olakšanje ići na SP sa preskočenih dva metra, ali ne dopuštam da me tenzije obuzmu u tome što ću opet bio dio velikog svjetskog 'šušura' budući da je prošlo dvije i pol godine od mog zadnjeg velikog prvenstva - rekla je Blanka pa dodala:

- Najviše smo koncentrirani na kvalifikacije koje su na rasporedu u petak u 10 sati, a ukoliko uđem u finale, sve je moguće. Želim se suzdržavati od najava i očekivanja. Idem dan po dan, korak po korak, pa što bude - zaključila je Vlašić.

 

Blankin otac Joško istaknuo je kako su ih dva posljednja nastupa napunila samopouzdanjem, ali o finalu će razmišljati tek kad za to dođe vrijeme

- U Sopot idemo zadovoljni, smireni. Napravili smo što smo htjeli. Zadnja dva natjecanja su nas ozarila, napunila samopouzdanjem i sigurno da na SP idemo sa nekoliko ciljeva koji nisu spektakularni. Usmjereni smo na kvalifikacije, a o finalu ćemo razmišljati kada za to dođe vrijeme - rekao je Joško.

 

 

>> Blanka ponovno leti: Prag je melem, u jednoj noći mi se sve promijenilo
>> Blanka u suzama nakon što je preskočila dva metra

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije