NA MITINGU U OSLU

Blanka preskočila samo 185 cm: Dogodila mi se mentalna blokada!

\'01.09.2010., Sportski park Mladost, Zagreb - 60. jubilarni memorijal Borisa Hanzekovica, IAAF World Challenge Zagreb 2010. Skok u vis - Blanka Vlasic. Photo: Igor Kralj/PIXSELL\'
Igor Kralj/PIXSELL
13.06.2013.
u 21:20

- Znam točno kako je to blokade došlo - u misli su mi došli svi ti mjeseci iščekivanja povratka - objasnila je Blanka

Na mitingu Dijamantne lige u Oslu Blanka Vlašić ostvarila je najgori rezultat nakon svog povratka na atletsku stazu - preskočila je samo 185 centimetara. Tu visinu Blanka je preskočila iz prve, a onda je zapela na 190 cm kojih je rušila u sva tri pokušaja.

Blanka je završila na petom mjestu kojeg dijeli sa Španjolkom Ruth Beitiom.

Podsjetimo, Vlašić je u New Yorku slavila s preskočenih 194 centimetra, a u Rimu je bila treća sa 195.

- Osjećala se super na zagrijavanju, ova podloga mi paše, no kad sam krenula skakati - blokada. Nije ozljeda u pitanju niti išta fizički tako da se radi o mentalnoj blokadi. No, znam točno što se dogodilo, bilo je to zbog svega što sam ove mjesece prolazila - rekla je Blanka nakon natjecanja pa nastavila:

- Na zagrijavanju sam mislila da ću super skakati, no onda su mi u misli stigli svi ti mjeseci iščekivanja povratka. Trener Marinović rekao mi je da se naljutim, da napadnem letvicu jer to inače prolazi kod mene, no nisam uspjela to napraviti. Isuse, 185! - šokirano je rekla Blanka.

- Za dva tjedna nastupam na mitingu u Njemačkoj, vidjet ćemo što će biti tamo.

U Oslu je slavila Ruskinja Školina sa 197 cm, a druga i treća bila su Šveđanka Green te Ruskinja Čičerova s preskočenih 195 cm.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije