SLAVILA U PRAGU

Blanka u suzama nakon što je preskočila dva metra

Blanka Vlašić
Foto: Printscreen Youtube
1/2
26.02.2014.
u 12:09

– Ovo je za mene bilo pravo povratničko natjecanje. Sad želim samo uživati u ovome – rekla je Blanka.

Blanka Vlašić u utorak je preskočila 200 centimetara i pobijedila na atletskom mitingu u Pragu. Blanka je ovaj uspjeh doživjela jako emotivno pa nakon skoka nije mogla zaustaviti suze.

– Nakon Göteborga mi se uvukla sumnja, no vidjela sam da će ovdje biti drukčija priča. Ovo je za mene bilo pravo povratničko natjecanje. Sad želim samo uživati u ovome – rekla je Blanka koja je imala podužu stanku zbog ozljede i komplikacija nakon operacije Ahilove tetive. Vratila se nakon sedam mjeseci pauze, ali je u Göteborgu preskočila samo 190 centimetara.

Za dvostruko slavlje u Pragu pobrinula se Ana Šimić koja je osvojila drugo mjesto.

>> Blanka s dva metra najbolja u Pragu, Šimić druga

Komentara 1

MA
Majur
12:49 26.02.2014.

Bravo Blanka....fina gesta nakon skoka;))))

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije