dijamantna liga

Blanka Vlašić i službeno manekenka

blanka vlašić
Igor Kralj/Pixsell
16.04.2010.
u 14:08

Blanka Vlašić izabrana je kao promotor Dijamantne lige, koja će mijenjati Zlatnu ligu od ove sezone, te će s još 13 sportaša biti njihov model.

Organizatori Rome Golden Gale, četvrtog po redu mitinga Dijamantne lige, koji će se na rimskom Olimpicu održati 10. lipnja, u petak su predstavili svoja dva najveća imena.

Jedno od njih hrvatska je atletičarka Blanka Vlašić, koja je potvrdila nastup na jubilarnome, 30. izdanju mitinga. Splićanka će nastupiti u ženskom visu s domaćom uzdanicom Antoniettom Di Martino, koja je osvojila srebrnu medalju na Svjetskom prvenstvu u Osaki 2007. godine, baš iza Blanke Vlašić.

Drugo veliko ime koje je Talijanski atletski savez (FIDAL) u petak ujutro predstavio u Rimu etiopski je dugoprugaš Kenenisa Bekele, koji će nastupiti u utrci na 5000 metara.

Međunarodna atletska federacija (IAAF) u petak je također objavila posljednjih pet ambasadora mitinga Dijamantne lige koja 14. sljedećeg mjeseca starta u katarskoj Dohi. Riječ je o Amerikanki Allyson Felix (sprint), Jamajčanki Shelly-Ann Fraser (sprint), Fincu Teru Pitkämäkiju (koplje), Čehinji Barbori Špotakovoj (koplje) i Novozelanđanki Valerie Vili (kugla).

Otprije, konkretno iz studenoga prošle godine, poznato je devet ambasadora za preostalih devet mitinga: Usain Bolt, Sanya Richards-Ross, Kenenisa Bekele, Tyson Gay, Steven Hooker, Jelena Isinbajeva, Asafa Powell, Andreas Thorkildsen i Blanka Vlašić.

Sve u svemu, radi se o 14 najboljih atletičara i atletičarki današnjice.

Ključne riječi

Komentara 3

MI
mitar
15:29 16.04.2010.

Ma super,bit ce vise para za cacu joj

OB
-obrisani-
15:46 16.04.2010.

Može biti manekenka, glupa je:)

Avatar deziderij
deziderij
14:31 16.04.2010.

E to će biti manekenka ! Mašala.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije